Categorie Grădinărit

Grădinărit

Tomato Tarpan: caracteristicile și descrierea soiului

Orezurile roșii de selecție sunt cele mai potrivite pentru creșterea în climă caldă și temperată. Soiuri caracteristice Tarpan F1 aparține hibrizilor primiți de roșii. Perioada de la germinarea semințelor la prima recoltă este de aproximativ 97-104 de zile. Acesta este un soi determinant. Tufele de formă compactă sunt formate din greutate moderată verde.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Red Guard: poze si descriere

Varietatea Krasnaya Guard a fost crescută de crescătorii din Ural și a fost înregistrată în 2012. Roșia se distinge prin maturizarea precoce și se folosește pentru cultivarea sub adăpost în regiunile cu climă rece. Mai jos sunt caracteristicile, recenziile și fotografiile care au plantat tomate de Garda Roșie. Soiul este potrivit pentru cultivarea în banda mijlocie, regiunile Ural și Siberian.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Betta: comentarii, fotografii, randament

Betonul lui Betta este obținut de crescătorii polonezi. Soiul se distinge prin maturizarea timpurie și randamentul ridicat. Fructele au o gamă largă de aplicații, potrivite pentru dieta zilnică și pentru conservarea la domiciliu. Betta roșii necesită îngrijire minimă, care include udarea și fertilizarea cu minerale.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Bullfinch: recenzie randamentul fotografiei

Este greu de imaginat o cultură de grădină mai populară decât roșiile. Dar fiind din țările tropicale calde, ele se adaptează greu la condițiile dure, uneori rusești. Este deosebit de dificil în acest sens pentru grădinarii din regiunile de nord, precum și pentru Siberia și Urali. Nu toți grădinarii au ocazia să construiască o seră sau un focar pentru cultivarea legumelor și chiar doriți să mâncați roșii proaspete din grădina dvs.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomat de furaje francez: Caracteristicile și descrierea varietății

Cu varietatea modernă de soiuri, forma unei roșii sa îndepărtat de mult timp de imaginea unui gigantic rotund, familiar din copilărie, de o formă ușor aplatizată, cu o culoare roșie aprinsă. În prezent, sunt roșii de aproape toate nuanțele, cu excepția poate albastru, chiar purpuriu, și apoi se pot întâlni. Și cât de diverse sunt forma și mărimea fructelor roșiilor?
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Goldfish: recenzii + fotografii

Roșiile au încetat de mult să fie asociate cu grădinari amatori și profesioniști cu roșu. Mai întâi au apărut roz, apoi roșii galbene și portocalii. În cele din urmă, a ajuns la roșii albe, negre, violete și chiar verde. Da, roșiile pot fi verzi, dar în același timp complet coapte și chiar mai dulci în gust decât roșiile roșii obișnuite.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Când morcovii scroafă se deschid în primăvară

Morcovi incluse în lista de culturi necesare pentru cultivarea în grădinile. Această legume necesită o pregătire minimă a semințelor și a solului. Pentru a asigura germinarea bună a semințelor, trebuie să alegeți locul și timpul potrivit pentru plantare. La însămânțarea morcovilor depinde de condițiile climatice și meteorologice. Timpul ales pentru plantare afectează recoltarea.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Varza Nozomi F1

În primăvara și la începutul verii, în ciuda trezirii universale și înflorirea naturii, începe o perioadă destul de dificilă pentru om. La urma urmei, în afară de verdele și ridichi foarte devreme, practic nu există nicio coajă în grădini și toată recolta de iarnă sa încheiat sau a devenit deja plictisitoare și vreau ceva proaspăt și vitamină.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Blast: caracteristicile și descrierea soiului

Tomato Blast a fost obținută ca rezultat al reproducerii, ceea ce a permis îmbunătățirea bine-cunoscutului soi albe. Pentru o nouă varietate de roșii, maturitatea precoce, randamentul ridicat și nemulțumirea în îngrijire sunt tipice. Următoarele sunt caracteristicile, ordinea de cultivare și îngrijire, recenzii, fotografii, care au plantat o explozie de tomate.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Tsar Bell: comentarii, fotografii, randament

Tomato-ul de la Tomar Bell este evaluat pentru un gust excelent și o dimensiune mare. Mai jos este o descriere, recenzii, fotografii și randament al tomatei Tsar Bell. Soiul se caracterizează prin maturizarea timpurie și prin tufele compacte. Plantele sunt cultivate în zone deschise și sub diferite tipuri de adăposturi. Caracteristicile soiului Caracteristicile și descrierea varietății de roșii Tsar Bell: timpul mediu de coacere; determinarea arbustului; înălțimea bucșei de la 0,8 la 1 m; frunze verzi întunecate; primul ovar dezvoltă peste 9 frunze, mai departe - după 1-2 frunze.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Aniversarea strugurilor Novocherkassk

Reproducerea noilor soiuri și a hibrizilor de culturi horticole este de obicei făcută de crescătorii de plante, dar există și excepții. Una dintre aceste abateri de la normele general acceptate este un hibrid interspecific de struguri, numit Aniversarea lui Novocherkassk. Un nou cultivator din grădina sa a primit un cultivator obișnuit N.V. Krainov, care este cunoscut pentru că a selectat independent trei specii bine-cunoscute și de mare-fructe: Transformare, Victor și Novocherkassk Jubilee.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomatoes Dubrava: descriere, recenzii

Tomato Dubrava poate fi găsită sub numele de "stejar" - este unul și același soi. A fost crescută de crescătorii ruși, destinate cultivării în câmp deschis, potrivită pentru fermele mici și parcelele de grădină. Soiul se maturizeaza timpuriu, este nemodificat, destul de fructuos, de aceea Dubrava este cultivata cu placere in toate gradinile si casele de tara ale tarii.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Titan: comentarii + fotografii

Mulți grădinari visă cea mai mare parte a recoltei lor timpurii, încearcă să planteze cele mai ultra-coapte soiuri de legume pentru a se bucura de vitamine proaspete cât mai curând posibil și să se laude cu vecinii lor sau chiar să vândă excedentul pe piață atunci când prețul legumelor este încă ridicat. Pentru ceilalți, această grabă este inutilă, ei cred cu tărie că cea mai timpurie nu este niciodată cea mai delicioasă și nici cea mai fructuoasă, dintre care, bineînțeles, există o mare parte a adevărului.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Diabolik F1: comentarii + fotografii

Tomatele sunt o astfel de recoltă de legume, fără de care este imposibil să ne imaginăm o grădină de legume. Chiar dacă dacha a fost amenajată în principal pentru relaxare și comunicare plăcută cu natura, mai devreme sau mai târziu veți dori să vă crească ceva din gust, gustos și proaspăt. Și, bineînțeles, vreau să încep cu roșiile - pentru că printre ei se găsesc soiuri care nu necesită îngrijire intensivă, cunoștințe fine de cultivare agricolă și, prin urmare, nu iau mult timp și efort.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Pink obrac: comentarii, poze

Interesant este faptul că, printr-o oarecare distorsionare a faptelor reale pentru a-i mulțumi pe consumatori, producătorii fac adesea o deservire pentru ei înșiși și pentru soiurile de roșii care, prin alte caracteristici, merită pe deplin să fie iubiți de grădinari. Pentru grădinarii experimentați, nu este greu să observați substituția și să înțelegeți că aceasta nu este fericire și totuși nu-și lăsa interesul pentru varietatea lor.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Ardei dulci Hercules F1

Pepper Hercules este un soi hibrid obținut de crescătorii francezi. Soiul oferă un randament ridicat și se caracterizează prin fructe lungi. Hibridul plantat în paturi deschise în regiunile sudice. În alte condiții climatice, plantarea se efectuează în seră. Descrierea soiului Descrierea piperului Hercules F1: maturare timpurie; tufiș înălțime 75-80 cm; fructarea 70-75 de zile după transferarea materialului săditor; randament dintr-o bucată de la 2 la 3,5 kg.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Aphrodite F1: comentarii, descrieri, fotografii

Datorită muncii de selecție constante, în fiecare an apar hibrizi noi de roșii, plăcut cu gust excelent și maturare precoce. Norocul oamenilor de știință din Ural poate fi numit Aphrodite de roșii, caracteristica și descrierea unei varietăți care mărturisesc simplitatea sa în cultivarea și buna păstrare a calității. Tomato Afrodita a căzut imediat în dragoste cu grădinarii din toate regiunile, datorită meritelor sale incontestabile.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Depozitarea cartofilor spălați

Majoritatea grădinarilor cresc cartofii în parcelele lor. Și este posibil să ne imaginăm masa poporului rus fără mâncărurile excelente de cartof? Se pare că răspunsul este evident. Dar pentru a se putea bucura de feluri de mâncare din această legumă, trebuie păstrat până la recolta nouă. Fiecare persoană are propriile sale secrete de stocare a culturilor de rădăcini.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Goose ou: comentarii, fotografii, randament

Există atât de multe soiuri și hibrizi de roșii care sunt în prezent oferite pentru cultivare grădinarilor încât sunt capabili să satisfacă orice gust și preferință. Există soiuri cu aspect foarte neobișnuit, care pot avea rezultate bune numai în mâinile experimentate. Altele sunt potrivite pentru începători în horticultură, care locuiesc și în regiuni care nu sunt foarte potrivite pentru cultivarea de roșii.
Citeşte Mai Mult
Загрузка...