Categorie Grădinărit

Hrănirea răsaduri remedii populare piper
Grădinărit

Hrănirea răsaduri remedii populare piper

Pepper a găsit mult timp în grădina aproape a oricărei grădini de țară. Atitudinea față de el rămâne frivolă. Sub motto-ul: "care a crescut, a crescut", nu sunt preocupați în mod special de aceasta. Rezultatul - cantitatea și calitatea culturii suferă. Fructele nu coacă, nu câștigă dulceața și aroma dorite.

Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Malina Meteor

Malina Meteor este produsul muncii aspre a crescătorilor ruși. Soiuri timpurii cu caracteristici remarcabile, deschizând sezonul de "zmeură" în țară. Berry scop universal. Foarte bine în stare proaspătă și în goluri. Pentru ca soiul de zmeură Meteor să vă satisfacă toate așteptările, trebuie să vă familiarizați mai întâi cu caracteristicile sale biologice, caracteristicile, punctele tari și punctele slabe.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Rio Grande: recenzii, fotografii, randament

Tomato Rio Grande este o varietate determinantă, cu un gust clasic. Este cultivat prin răsaduri sau direct în sol deschis. Deși soiul este considerat unul dintre cele mai nepretențioase, udarea adecvată și îngrășământul va crește randamentul său. Descrierea soiului Rio Grande este un soi bine meritat, care este folosit pe scară largă în parcelele de grădină.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Kibo F1

Tomato Kibo F1 este un produs de reproducere japoneză. F1 tomatele sunt obținute ca urmare a traversării soiurilor parentale cu calitățile necesare pentru randament, rezistență la boli, gust, aspect. Costul semințelor F1 este mult mai mare comparativ cu semințele convenționale. Cu toate acestea, caracteristicile lor scapă costul de semințe.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato siberian devreme

O varietate de soiuri de roșii este în continuă creștere, iar locuitorii de vară uneori găsesc dificil să decidă cu privire la soiul care urmează să fie cultivat. Printre soiurile timpurii se evidențiază tomatele roșii din Siberia, care cresc cu succes în zonele cu agricultură cu risc ridicat. Această abilitate face ca soiul să fie popular printre grădinarii din regiunile nordice și din mijlocul străzii.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomatele Bull's Heart

Inima lui Tomato Bull poate fi numită un favorit meritat al tuturor grădinarilor. Probabil în banda de mijloc nu există o persoană care să nu cunoască gustul acestei roșii. Soiul Bull's Heart și-a câștigat popularitatea tocmai datorită gustului său deosebit: pulpa de roșii este foarte dulce și mâncată. Aceste roșii au multe avantaje, dar există și dezavantaje, caracteristici și cerințe pentru condițiile de creștere - grădinarul ar trebui să știe despre toate acestea chiar și în stadiul de cumpărare a semințelor.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Batyana: caracteristicile și descrierea soiului

În ultimii ani, cultivarea de roșii și alte culturi de grădină în câmp deschis este plină de multe dificultăți care se potrivesc cu grădinarii și vremea grădinarilor. Aparent datorită situației dificile a mediului, a devenit atât de imprevizibil că nu numai biroul de previziuni meteorologice, ci și semnele populare nu pot face față sarcinilor lor.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomate Lyubasha F1

Sufletul și inima oricărui grădinar se străduiesc să planteze, printre alte culturi de grădină, cele mai vechi soiuri, pentru a obține satisfacție din activitatea lor cât mai curând posibil. Caracteristicile gustative și fructuoase ale unui soi nu sunt atât de importante - principalul lucru este ca acesta să se coacă înainte de oricine altcineva. De aceea, soiurile superioare de roșii sunt atât de populare - unele dintre ele pot fi recoltate în iunie când sunt plantate devreme în sere.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Care sunt cele mai productive castravete pentru sere

Fiecare proprietar al serii are propria sa idee despre randamentul castravetilor. Este dificil să se întâlnească aceleași opinii ale specialiștilor cu același soi, deci este dificil pentru grădinarul începător să decidă asupra alegerii materialului de semințe. Odată cu colectarea unei cantități uriașe de informații, sfaturi, recenzii, vom încerca să identificăm varietățile de castraveți pentru sere și sperăm că aceste informații vor ajuta mulți grădinari.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Roz roșii de miere

Varietatea de roșii Miere roz este meritată popular datorită gustului său dulce, dimensiunilor impresionante și ușurinței de îngrijire. Mai jos este o descriere a varietății, fotografii, recenzii ale roșii de Pink Honey. Acest soi este recomandat pentru plantarea în banda medie și în Siberia. Planta nu se aplică hibrizilor.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Cele mai bune soiuri de castraveți pentru creșterea pe pervaz

Mulți oameni preferă să sapă în pământ în curtea lor, mai ales că această dorință se manifestă odată cu vârsta. Desigur, puteți merge într-o zi frumoasă la cabana de țară, sau chiar mai bine să locuiți acolo toată vara. Dar, din păcate, nu toată lumea își poate permite o astfel de vacanță de lucru. Motivul este simplu, mulți pur și simplu nu au această bucată de pământ pe care vă puteți relaxa sufletul.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Renovarea fiică de zmeură a lui Hercule

Zmeura Fiica lui Hercules este un nou soi remontant derivat din soiul Hercules. Planta are multe în comun cu soiul părinte: aspectul bucșei, dimensiunea și gustul fructelor. Cu toate acestea, fiica Hercules este un arbust mai răspândit și necesită un sprijin suplimentar. Cultivarea soiurilor de zmeură remontată are propriile caracteristici.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Solersoso: caracteristicile și descrierea soiului

Tomato Solerosso a fost crescut în Olanda în 2006. Soiul se distinge prin maturizarea timpurie și randamentul ridicat. Mai jos este o descriere și recenzii de tomate Solersoso F1, precum și procedura de plantare și de îngrijire. Hibridul folosit pentru plantarea în climă temperată sau caldă. În regiunile reci se cultivă în seră.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Wild Rose: recenzii, fotografii, randament

Soiul de tomate cu un nume interesant a fost de numai 20 de ani, dar tomatele Wild Rose sunt deja bine cunoscute în toate regiunile țării, iar grădinarii din țările învecinate din apropiere s-au îndrăgostit și de ei. Au scos și au înregistrat tomatele sălbatice în Rusia, au fost prezentate ca o varietate fructuoasă și nepretențioasă, cu fructe roz mari.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Babushkino: recenzii, fotografii, randament

Astăzi, există sute de soiuri și hibrizi de roșii, dar nu toate au devenit populare și merită dragoste și recunoaștere în rândul grădinarilor ruși. Tomato Babushkino a fost selectat de către un om de știință amator, acest soi nu este inclus în registrul de stat al soiurilor de roșii. Dar toate acestea nu au împiedicat tomatele cu un nume neobișnuit să devină în fiecare an din ce în ce mai populare în întreaga țară.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Paradise delight: recenzii, fotografii, randament

Printre varietatea mare de soiuri de roșii grădinarii începători sunt adesea ghidați de tipul atrăgător de roșii din imaginea pachetului sau de numele neobișnuit al soiului. În acest sens, numele plăcerii paradisului de roșii nu vorbește, ci doar strigă despre nevoia de a gusta fructele sale și de a se bucura de gustul său "ceresc".
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Golden Königsberg: comentarii, fotografii, randament

Când roșiile au venit pentru prima oară în Europa, au fost doar 2 flori: roșii și galbene. De atunci, paleta de culori a acestor legume sa extins considerabil, iar culoarea galbenă a fost îmbogățită cu diverse nuanțe: de la aproape alb la galben-portocaliu. Aceste tomate sunt cele mai iubite de mulți grădinari, nu numai pentru gustul lor excelent, dar și pentru beneficiul lor fără îndoială.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Blagovest: recenzii, fotografii, randament

Varietate de tomate Blagovest crescute de oameni de stiinta locali. Aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni pentru cultivarea roșiilor în sere. Mai jos sunt considerate fotografii, recenzii, tomate yield Blagovest. Acest soi se caracterizează prin maturizarea precoce și randamentul bun. Este cultivat pentru vânzare și pentru uz personal.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Zmeură de pomi fructe: recenzii, plantare și îngrijire

Ceea ce numai crescătorii și vânzătorii de puieți nu se gândesc să atragă un cumpărător! Una dintre cele mai recente inovații de pe piață a fost arborele de zmeură, soiul Fairy Tale merita o popularitate deosebită. Frumusețea acestei plante este cu adevărat fabuloasă: un tufiș înalt, cu lăstari puternici rigizi, înflorire spectaculoasă și parfumată și fructe de mare, foarte gustoase.
Citeşte Mai Mult
Загрузка...