Categorie Grădinărit

Cum să semene ardei dulci pe răsaduri
Grădinărit

Cum să semene ardei dulci pe răsaduri

Ardeii sunt cultivate răsaduri. Acest lucru face posibilă recoltarea în timp, deoarece cultura are un sezon de creștere lung. Pentru a crește ardeii de calitate superioară, trebuie să semeni în mod corespunzător: sămânța semințelor de ardei în puieți; cresc răsadurile; să pregătească și să planteze răsadurile de piper pentru reședință permanentă.

Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Căpșuni pentru Urali

Condițiile meteorologice ale Uralilor dictează condițiile proprii pentru cultivarea căpșunilor. Pentru a colecta o recoltă bună de fructe de padure, trebuie să alegeți soiuri care să îndeplinească următoarele condiții: să coaceți într-un timp scurt; nu îngheți în timpul iernii; pot rezista ploilor abundente; Nu putrezi în vară. Pentru plantarea căpșunilor zona potrivită, bine luminată de soare.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Cultivarea căpșunilor în cutii de deasupra solului

Primăvara este un moment plin de bucurie și dificilă pentru grădinari. Există o mulțime de probleme pentru creșterea răsadurilor, semănând semințe în pământ. Și iubitorii de căpșuni au adesea o întrebare despre cum și unde să plaseze o fructe de pădure delicioasă. Grădinari nu au întotdeauna zone mari. Și vreau să cresc o varietate de plante în țară.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tehnologia cultivării căpșunilor în câmp deschis

Căpșunile se găsesc pe parcele de grădină în aproape toți grădinarii. Aceste fructe de pădure gustoase și suculente sunt atât adulți, cât și copii. Cu toate acestea, nu toată lumea știe cum să o crească în mod corespunzător. Randamentul și mărimea boabelor depind de îngrijirea plantelor. Pentru a obține rezultate bune ale muncii dvs., trebuie să cunoașteți toate secretele căpșunilor în creștere în câmp deschis.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Când să transplantă căpșunile în toamnă

Cea mai mare recompensă pentru cultivator pentru toată lucrarea - o recoltă de căpșuni mare. Grădinarii experimentați știu că o cantitate abundentă de fructe cu fructe de padure are loc în al doilea și al treilea an după ce a fost transplantat, iar o recoltă bună este un semn sigur pentru implementarea transplantului de căpșuni. Dacă nu se face acest lucru, boabele vor deveni mai mici, atunci vor deveni mai mici.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Cum să plantezi căpșuni în mustața de toamnă

Căpșuni sau căpșuni de gradina - fructe de padure iubite de mulți, nu numai gustoase, dar, de asemenea, util. Ele cresc în aproape orice grădină, cu excepția faptului că recolta de diferite grădinari poate fi foarte diferită. Se întâmplă foarte dezamăgitor când efortul petrecut nu dă rezultatul așteptat. Căpșunile pot crește într-un singur loc pentru o lungă perioadă de timp, dar, în timp, tufișurile devin vechi, cultură cade, fructe de padure devin mai mici.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Culturi de căpșuni în sticle de plastic

Pentru ceea ce nu sunt folosite recent sticle de plastic. Artizanii le fac decorațiuni pentru interior, jucării, diverse dispozitive pentru casă, grădină și grădină de bucătărie, și chiar mobilier, precum și structuri mai mari, cum ar fi sere și chioșcuri. Este bine că toate aceste produse din plastic sunt în căutare și vin în modă, deoarece ne permit să minimalizăm prelucrarea lor și, prin urmare, ameliorează habitatul natural.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Strawberry Alba

Există varietăți de căpșuni, care au un gust uimitor, dar de obicei sunt foarte instabile și le puteți încerca numai imediat după recoltare. Pentru a transporta astfel de fructe de padure nu se poate - deteriorarea rapidă și pierde prezentarea lor. Este mai bine să crească căpșuni de aceste grade pe parcele personale sau sezoniere. Soiurile industriale sunt destinate transportului pe distanțe lungi.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Ce înseamnă căderea de căpșuni?

Este dificil să întâlnești pe cineva care nu-i plac căpșunile. Este bine și în formă naturală și cu smântână; se folosește ca o umplutură în găluște, pregătește gemul parfumat și blocajele delicioase. Căpșunile nu dau roade pentru mult timp, pentru a sărbători pe fructe de padure proaspete, trebuie să așteptați sezonul următor. Ați auzit termenul "reconstrucție"?
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Cele mai bune soiuri de căpșuni: recenzii

Desert Berry căpșuni în popularitate poate fi comparat numai cu căpșuni de gradina. Căpșunul nu are numai un aspect bun, boabele au un gust excelent, o aromă foarte apetisantă, dar conține și o mulțime de substanțe utile: vitaminele C și B, acidul folic, pectinele, carotenul. Componentele dăunătoare, cum ar fi zahărul, colesterolul, nu sunt conținute în căpșuni, deci aproape toată lumea poate mânca boabele (cu excepția copiilor mici și a alergiilor).
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Prelucrarea căpșunii de primăvară

În primăvară, căpșunile încep să crească și se trezesc treptat după un somn lung de iarnă. Împreună cu acesta, dăunători care se trezesc hibernați pe tufișuri și în sol, activează diverse boli. Cum de a ajuta plantele slăbit după iarnă pentru a face față acestor probleme? Обработка клубники ранней весной - очень важное мероприятие, которое помогает растениям преодолеть последствия зимы и бросить все силы на быстрейшее формирование урожая.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Când să planteze ceapa înainte de iarnă în Urali

Plantarea de ceapa in toamna in iarna in Urali reduce munca de primavara si asigura o recolta timpurie a acestei culturi. Pentru plantarea cepei în această regiune utilizați soiuri rezistente la îngheț care pot rezista la ierni grave. Avantajele și dezavantajele plantației de iarnă Plantarea de toamnă a cepei are următoarele avantaje: este destul de dificil să se păstreze materialul de plantare până în primăvară, mai ales în dimensiuni mici; aterizarea în primăvară este redusă; recolta timpurie; posibilitatea de a folosi paturi de vară, eliberate de ceapa de iarnă, sub verdele sau legumele timpurii; culturile de iarnă buruiesc mai rar, deoarece primele lăstari apar imediat după zăpadă, iar ceapa are timp să crească la răspândirea activă a buruienilor; primirea becurilor de dimensiuni mari; până la jumătatea lunii mai nu se efectuează udarea solului în care rămâne o umiditate timp îndelungat.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Renovarea zmeură de zmeură

În ultimii ani, repararea soiurilor de zmeură a devenit foarte răspândită. Acestea atrag atenția, tufele compacte și gustul excelent. Descrierea varietății de zmeură Firebird, fotografiile și recenziile indică caracteristicile excelente ale speciilor sale și popularitatea între grădinari. Raspberry Firebird in timpul sezonului formeaza tulpinile si ofera o recolta minunata de fructe de padure mari luminate, care formeaza penajul luxuriant pe tufele de raspandire si atragerea cu frumusetea si aroma lor.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Cum se păstrează roșiile verzi, astfel încât să devină roșii la domiciliu

Cea mai mare parte a țării noastre se află în zona de creștere riscantă. Culturile care iubesc căldura, cum ar fi ardeii, vinetele și roșiile, dau pe deplin recolta de fructe coapte rare. De obicei, trebuie să trageți roșii necoapte și, uneori, complet verzi. Grădinarii grădinilor recomandă să înlăture fructul în maturitatea blanche, fără a aștepta roșeața completă, astfel încât plantele să aibă mai multă rezistență pentru fructe.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Cele mai bune soiuri de zmeură dulce pentru Siberia

Soiurile de soiuri pentru Siberia sunt selectate pe baza anumitor caracteristici: mărimea boabelor, rezistența la îngheț, randamentul, capacitatea de a rezista bolilor și dăunătorilor. Cele mai bune soiuri de zmeură pentru Siberia Zmeură potrivită pentru plantarea în Siberia, care se coacă în perioada timpurie, mijlocie sau târzie, sunt potrivite pentru plantare. Cele mai bune soiuri de zmeură au un gust excelent și produc fructe mari.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Malina Zyugana

Printre numeroasele soiuri de grădinari de zmeură și grădinari, desigur, încercați să alegeți cele mai fructuoase și fructe de mare. Zmeura "Zyugan" se referă tocmai la acestea. Acest soi a venit la noi din Elveția în 1999. Într-un timp scurt, recenziile despre zmeură Zyugan s-au răspândit în întreaga țară. Acum, aproape fiecare grădinar care crește zmeură, fie a auzit, fie sa implicat în mod independent în cultivarea acestui soi.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Tomato Polbig f1: recenzii, fotografii ale tufișului

Soiul Polbig a fost rezultatul muncii crescătorilor olandezi. Caracteristica sa este o perioadă scurtă de coacere și capacitatea de a produce o cultură stabilă. Soiul este potrivit pentru cultivarea pentru vânzare sau pentru produsele fabricate la domiciliu. Mai jos sunt recenziile F1 de tomate polbig, fotografii ale bucșei și caracteristicile principale.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Strawberry First Grader

Adesea, atunci când plantați căpșuni, grădinarul nu se gândește la regiunea în care soiul este crescut și dacă va crește bine în aceste condiții. Prin urmare, uneori apar defecțiuni atunci când se plantează material aparent bun de plantare. Nu este un secret că, în diferite părți ale țării noastre mari, climatul poate să difere radical.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Renovarea zmeură Toamna de aur

Îngrăzitorii și grădinarii zăresc cu plăcere zmeură pe parcelele lor. A meritat, a devenit favoritul multora. Pana in prezent, exista un numar imens de soiuri de fructe de padure delicioase. Printre acestea se numără soiuri de maturare și târziu, fructe de mare și tradiționale. Toți au avantajele lor, dar practic nu diferă în ceea ce privește aspectul.
Citeşte Mai Mult
Grădinărit

Cum să aibă grijă de căpșuni

Toți grădinarii sunt împărțiți în cei care reușesc să cultive căpșuni de grădină și cei care nu au reușit cu adevărat în această sarcină dificilă. Adesea depinde de experiență, dar nu întotdeauna. Chiar și începătorii vor putea obține o recoltă bună de căpșuni dulci și mari, dacă vor să urmeze toate sfaturile și recomandările cu care grădinarii experimentați le pot furniza.
Citeşte Mai Mult
Загрузка...