Construcție

Titan titan: recenzii

Pin
Send
Share
Send
Send


Dacă locuiți în țară, atunci cel mai probabil, gândiți-vă la pivnița dispozitivului. Nu este întotdeauna posibilă construirea unui depozit sub casă sau separat. În unele cazuri, pur și simplu nu este suficient spațiu sau timp. Cu toate acestea, progresul modern nu se oprește. Astăzi puteți cumpăra o pivniță de plastic finalizată. Există o mare varietate de ele. În acest articol, vă vom spune despre avantajele pe care le au pivnițele de plastic Titan. Aflam despre toate avantajele și caracteristicile tehnologice.

Dispune de depozitare din plastic

Cellar Titan este fabricat din plastic durabil. Poate fi de mai multe tipuri, de exemplu, terestru, semi-scufundat și complet indentat. Este important de menționat că pivnița de plastic are multe aspecte pozitive, în fața clădirilor obișnuite. De exemplu, pentru a menține un microclimat plăcut în depozitare, este necesar să îl dezinfectați o dată pe an. Toate camerele trebuie bine ventilate. În ceea ce privește pivnița de plastic Titan, în această chestiune de a-și desfășura activitatea, mai mult ca niciodată.

Cu plastic, puteți curăța orice murdărie. În plus, spre deosebire de alte materiale de construcție, plasticul nu absoarbe mirosul. Acest lucru înseamnă că pereții nu sunt saturați cu mirosul de produse depozitate. După ce ați petrecut în el curățenie anuală, acesta va arăta absolut la fel de nou.

În această chestiune, pivnița Titan de cea mai înaltă calitate. În timpul dezvoltării sale s-au folosit doar tehnologii moderne, ceea ce a permis crearea unui design fiabil.

Este important! Înainte de pivnița de plastic Titan a intrat în vânzare, a trecut printr-un control de calitate în trei pași. Din acest motiv nu vă puteți îndoi de calitatea sa.

Caracteristici de proiectare

În fața altor tipuri de pivnițe de plastic, Titan iese în evidență. Este posibil să se identifice un număr mare de caracteristici de proiectare. Aici totul este gândit la cele mai mici detalii. De exemplu, are coaste speciale. În plus, există 2 armături de contur. Toate acestea dau o forță specială.

În ceea ce privește pereții și capacul, pivnița Titan are o aripioare puternice. Pentru confortul mersului, oferă o scară convenabilă de lemn uscat. Treptele în sine sunt destul de blânde. Un element important al întregii structuri este trapa. În diferite modele, trapa poate avea dimensiuni diferite. Prin urmare, puteți alege individual pentru setările dvs.

Pentru stocarea sigură a unui produs, configurația de bază include trei rânduri de rafturi. Adâncimea și lățimea acestora variază de la 10 la 50 cm. De asemenea, este lăsată la alegerea cumpărătorului. Pentru a menține o temperatură confortabilă și microclimatul necesar, instalația de depozitare este echipată cu două țevi de ventilație. Pereții dispozitivului în sine pot avea o grosime de până la 15 mm. Acest lucru este suficient pentru a face față încărcăturii din sol.

Pivnița de plastic Titan este fabricată din materii prime primare certificate - polipropilenă. Pentru a putea controla temperatura și umiditatea necesare, are un higrometru. Apropo, vine ca standard. Pentru confortul funcționării sale are o duză pentru introducerea firelor electrice.

Avantajele pivniței de plastic

Pe fundalul tuturor acestor caracteristici de design, are avantaje incontestabile:

 • Producția sa este realizată din materii prime de înaltă calitate - polipropilenă.
 • Are o culoare albă frumoasă. În interiorul pivniței de plastic, cu luminile aprinse, va fi destul de ușoară.
 • Corpul este proiectat foarte puternic.
 • Are trei rânduri pline de rafturi pentru depozitarea hranei.
 • Cazul este complet sigilat la 100%.
 • O scară din lemn oferă o coborâre și o ascensiune sigură.
 • Corpul întregului dispozitiv nu corodează.
 • Spre deosebire de alți producători, aceasta are o valoare adecvată.
 • În serviciu, este foarte simplu.
 • Pot fi echipate cu iluminat.
 • Producția se realizează în fabrică.
 • Cazul este foarte puternic.
 • Cazul are o geometrie și o rezistență unică.
 • În timpul întregii perioade de funcționare, corpul se confruntă cu presiunea solului.
 • Durata de funcționare aproximativă este de aproximativ 100 de ani sau mai mult.

opinii

După cum puteți vedea, el are cu adevărat multe pozitive.

Acest lucru este evidențiat de masa recenziilor pozitive care pot fi găsite pe Internet. Mai jos sunt câteva dintre ele:

Anatoly, în vârstă de 56 de ani, Ufa. Am achiziționat această seif acum 10 ani. Suntem absolut mulțumiți de această achiziție. Deși la început am fost depășiți de îndoieli, deoarece nu toate elementele noi sunt eficiente. Spre surprinderea noastră, după un timp, toate feedback-ul pozitiv și caracteristicile sale s-au justificat. Recomandat! Julia, 40 de ani, Kazan Cu câțiva ani în urmă, am fost sfătuiți să cumpărați o pivniță de plastic. Sincer, am fost sceptici. Dar atunci, au văzut-o la prietenii noștri și au fost uimiți. Toate produsele sunt depozitate în condiții excelente. Acum am devenit proprietarul acestei pivnițe și nu regretăm banii cheltuiți. Apropo, instalarea sa ca rezultat a avut loc foarte repede și cu costuri minime. Svetlana, 50 de ani, Sochi Multe informații au fost găsite pe Internet despre cât de bine este acest depozit. Să nu spun că sunt încântată de această achiziție, dar ne-a salvat familia de multe necazuri. Am reușit să o instalăm și să o comandăm foarte repede. Mai ales pe site-ul nostru pentru a face propria dvs. pivniță de alte materiale nu a funcționat.

concluzie

Deci, după cum puteți vedea, toate aceste recenzii indică avantajul incontestabil al acestei pivnițe. Puteți rezolva problema stocării legumelor și a altor prevederi o dată și de multă vreme. În plus, vă oferim un videoclip introductiv, care arată despre celelalte caracteristici ale acestuia.

Pin
Send
Share
Send
Send