Flori

Rosa Desire

Pin
Send
Share
Send
Send


Trandafirii de ceai hibrizi sunt liderii printre trandafiri în popularitate. Ele nu necesită îngrijire complexă, înflorește mult timp, au o aromă caracteristică. Mai jos este o descriere și o fotografie a uneia dintre aceste soiuri - "Desire".

descriere

Soiuri de trandafiri "Desire" nemernici, rareori îmbolnăviți, înfloresc aproape toată vara. Folosit ca tapewormi, în plantații de grup. Una dintre cele mai bune soiuri pentru cultivarea tăiată. Potrivit pentru cultivarea în sere.

avantaje:

 • Decorativ mare;
 • Aromă plăcută;
 • Rezistența la vreme;
 • Înflorire îndelungată;
 • Rezistența la boli fungice;
 • Rezistența la îngheț.

Florile acestui soi infloresc pentru o lungă perioadă de timp, menținând o formă pură de cală. Nu pierdeți efectul lor decorativ după ploi abundente și vânturi puternice. Nu stingeți la soare mult timp.

Înflorirea foarte devreme, în funcție de regiunea cultivării, înflorește în mai sau la începutul lunii iunie. Infloreste abundent pana la jumatatea verii, dupa o scurta pauza, se reinnoieste in luna august.

trăsătură

Rose "Desiree" se referă la ceaiul hibrid. Adoptat în Germania.

Flori roz pal, cu dimensiuni de la 9 la 11 cm. Pe tulpină se formează 1-3 muguri. Infloreste abundent tot sezonul inainte de inghet. Are o aromă strălucitoare, caracteristică.

Bush mediu, până la 100 cm, răspândirea. Frunzele sunt verde închis, strălucitoare.

aterizare

Pentru arbuști de plantare, este de dorit să alegeți un loc luminos, protejat de vânturi reci. Trandafirii din soiul "Desire" sunt nerăbdători la sol, dar înfloresc cel mai bine pe solurile bogate în nutrienți și în sol.

Înainte de a planta arborii în prealabil pregătiți gaura de aterizare. Adâncimea carierei ar trebui să fie de aproximativ 60 - 70 cm, lățimea - 50 cm. Dacă sunt plantate mai multe tufișuri, distanța dintre ele ar trebui să fie de cel puțin un metru. În partea inferioară a puțului este necesar să se întindă un strat de drenaj de cel puțin 15 cm.

Pământul excavat este amestecat cu humus, nisip, un complex de microelemente, cenușă de lemn și îngrășăminte azotate. Este important să amestecați bine amestecul rezultat, pentru a nu arde rădăcinile tufelor.

Este important! La plantarea trandafirilor, se recomandă utilizarea îngrășămintelor cu acțiune îndelungată, pentru a nu pierde timpul în timpul fertilizării frecvente în timpul sezonului de creștere.

Arbuști turnat amestecul rezultat și se toarnă multă apă caldă. Pământul din jurul tufișurilor poate fi acoperit cu film negru sau alt material de muls.

îngrijire

Rose "Desiree" nu necesită îngrijire complexă, are imunitate bună, foarte rar se îmbolnăvește. În regiunile nordice, acest soi necesită adăpost pentru iarnă.

Îngrijirea tufișurilor este după cum urmează:

 • udare;
 • plivire;
 • Slăbirea solului;
 • fasonare;
 • Protecția împotriva bolilor și dăunătorilor.

Tufurile de udare efectuate dacă este necesar, un exces de umiditate poate dăuna sistemului radicular. Suprafața solului trebuie să se usuce între udări.

Tunderea este efectuată pentru prima dată în primăvară, înainte de trezirea tufișurilor. Îndepărtați ramurile uscate și slabe care cresc în interiorul bucșei. A doua perioadă de tăiere este efectuată după apariția ramurilor verzi. Este recomandabil să se facă cât mai curând posibil, astfel încât tufișul să nu-și piardă forța. Este necesar să eliminați lăstarii care cresc în interiorul bucșei, ramurile inferioare, la o înălțime de 20 cm, una dintre mugurii concurenți.

Este important! Nu puteți tăia tufișuri într-o zi ploioasă, umiditatea ridicată poate contribui la înfrângerea bolilor fungice.

Uneori, pe tulpina trandafirului "Desire" se pot forma mai mulți muguri, dacă floarea este destinată tăierii, mugurii extra sunt îndepărtați.

Tufele de trandafiri plantate corespunzător vor necesita foarte puțină grijă pentru a vă bucura de frumusețea lor pentru o lungă perioadă de timp.

opinii

Lyubov, în vârstă de 49 de ani, orașul Yalta. A plantat un trandafir de soi "Desire" acum doi ani într-o grădină de trandafiri. Soiul este, desigur, tăiat, florile înflorește de foarte mult timp, un tufiș acoperit cu trandafiri nu-l așteaptă. Dar îmi place faptul că înflorește unul din primii, în primăvară, tandrețea lui mă face foarte fericită. Mi se pare frumos, îmi place când puneți un buchet proaspăt tăiat acasă, întreaga cameră este plină de aromă Larisa, 25 de ani, Krasnodar, cresc trandafiri de soi Dezire într-o seră de vânzare. Clasa excelentă. Nu se întinde, nu suferă de roua îngustă. Florile sunt cumpărate foarte repede, probabil pentru că, spre deosebire de majoritatea trandafirilor olandezi, aceste flori miros. În acest an, un Rose interesat "Red Desire", cu muguri de burgund. A cumpărat câteva tufișuri, plantate. Sper ca si acest soi sa nu ma dezamageasca .. Victoria, in varsta de 38 de ani, Voronej. Cand am ales un soi de trandafiri pentru a planta in tara, am citit o multime de comentarii pozitive despre trandafirul "Desire". Cea mai mare parte interesată de faptul că nu este capricioasă, rezistentă la căldură și îngheț. Sunt rareori în țară, pentru mine este important ca florile să crească fără atenție permanentă. Soiul este încântat, într-adevăr, înflorește frumos în toate condițiile meteorologice. Timp de trei ani nu am fost niciodată bolnav, luptăm doar împotriva insectelor, acest trandafir este foarte iubit de afidă și bronz.

Vizionați videoclipul: STING & CHEB MAMI - DESERT ROSE (Aprilie 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send