Flori

Rose Bush Bombastic

Pin
Send
Share
Send
Send


Indiferent cât de bucuros este un eveniment în viață, trandafirii vor fi întotdeauna cel mai bun cadou. Varietatea varietăților existente este pur și simplu uimitoare. Acum nimeni nu este surprins de culoarea și forma mugurei. Pentru o lungă perioadă de timp, flori mari cu o tulpină lungă erau populare. Și acum, dimpotrivă, trandafirii cu arbuști mici sunt foarte solicitați.

Aceste flori sunt folosite pentru nunta si compozitii obisnuite de cadouri, precum si cultivate in paturi de flori. Ele sunt compacte, dar, în același timp, un număr mare de muguri pot înflori simultan pe un tufiș. Unul dintre cei mai buni reprezentanți ai soiurilor Bush este trandafirul "Lady Bombastic". Ea este numită și Madame Bombastic sau domnișoara Bombastic. Cu privire la caracteristicile de acest tip vom vorbi în acest articol.

Descrierea soiului

Baza de trandafiri roșii face parte din soiul de spray Rosa, care este tipul de trandafiri de bujor olandez de elită. Aceasta este o plantă mică. Înălțimea maximă a bucșei - aproximativ 60-70 centimetri. Bucșa nu se înalță, în diametru nu atinge mai mult de 50 de centimetri.

Are un număr mare de culori. Pe o tulpină poate fi de la 10 la 15 boboci. Frunzele sunt mici, verde închis. Frunzele nu se destramă, ele dau compoziției și mai multă eleganță. Spikes sunt foarte rare, așa că ținându-le în mâinile tale, nu vei simți nici un disconfort. Există o aromă ușoară ușoară, care este acum foarte rară. Soiul are o rezistență ridicată la mucegaiul praf și pe fața neagră.

Elemente de flori

Rose Bush Bombastic este o familie mare. Cel mai adesea acestea sunt de culoare cremă-roz, dar există, de asemenea, luminos roz și bej. Toate acestea au aceeași mărime și formă de muguri, care amintesc de bile strânse, asemănătoare cu bujori. Deschidere, ele devin luxuriante și voluminoase.

Pentru a crea buchete utilizați:

  • ramuri întregi;
  • muguri nevăzuți;
  • flori înflorite

Adevărat, ele nu par așa impresionante. De obicei, în buchete sunt combinate cu alte soiuri mai strălucitoare și mai mari sau flori sălbatice mici. Dar chiar și în astfel de compoziții, Lady atrage mai multă atenție și devine punctul culminant al buchetului.

Utilizarea lui

Pentru a crea buchete de nunta si, mai ales, buchete de mireasa, cel mai adesea este folosita exact tufa de trandafiri O astfel de compoziție pare foarte blândă și este minunată pentru acest eveniment. Un buchet poate fi compus numai din trandafiri Bombastic sau în combinație cu alte specii. Arată frumos cu inflorescențe maroniu sau roșu. Poți să faci o compoziție pentru fiecare gust.

De asemenea, florile sunt potrivite pentru decorarea meselor, arcade de nunta. Perfect ca un decor pentru ceremonii în aer liber. Cu ajutorul lor, puteți crea cu ușurință o atmosferă festivă sau puteți face o surpriză. Un astfel de dar poate aduce numai emoții pozitive. O buna dispozitie pe toata ziua pentru cei dragi este asigurata.

concluzie

Rose Bush Lady Bombastic este o opțiune excelentă pentru un buchet festiv. În fotografie puteți vedea cât de frumoasă arată în aranjamentele de flori. Astfel de flori pot fi complementare în combinație cu alte specii și, de asemenea, arata bine pe cont propriu. Acestea au caracteristici excelente și o paletă largă de palete de culori. O alegere excelentă pentru cei care iubesc frumusețea fără șic și patos și, dimpotrivă, blând și elegant. Nu e de mirare că spray-ul de trandafiri Lady Bombastic a câștigat atât de multă popularitate.

Vizionați videoclipul: Introduction to White and Ivory Roses - Wholesale Flowers Direct (August 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send