Grădinărit

Castraveți agricultor f1

Pin
Send
Share
Send
Send


Castravete - una dintre cele mai populare legume. Este iubit de mulți, în special de copii. Cu toate acestea, mulți sunt ezitați să planteze un castravete în zona lor, crezând că îngrijirea lor este dificilă. De fapt, nu există nici o dificultate specială în creșterea castraveților, este suficient să urmați niște reguli simple de îngrijire și o recoltă excelentă este garantată.

Descrierea soiului

Castraveți "Farmer" - unul dintre cei mai buni hibrizi pentru creștere în condiții domestice. Soiul este caracterizat de randament ridicat - până la 25 kg de fructe pot fi obținute de la un metru pătrat. Castraveții nu necesită o îngrijire deosebită, cu excepția unei udări abundente regulate. În cazul uscării frecvente a cheagului de pământ, fructele castraveții încep să aibă gust amar. Se recomandă aplicarea irigării prin picurare pentru acest soi sau mulcirea solului.

Fructe de un castravete de gradul de "Farmer F1" poseda gust excelent, sunt potrivite pentru toate tipurile de prelucrare culinara si utilizare in aspect proaspat. Pentru decapare, ele folosesc atât materii verzi, cât și cornișoare.

Castravete castravete buna, prezentare buna. Aveți o transportabilitate excelentă. Datorită unei piele densă, nu mai dispăreați.

trăsătură

Castravetele hibride Farmer F1 sunt nedeterminate, maturate la mijloc, durează între 40 și 45 de zile de la germinație până la apariția primelor fructe. Soiurile polenizante apar cu ajutorul albinelor și al altor insecte. Biciul de castravete este lung, mediu ramificat, poate depăși 2 metri. Înflorire în cea mai mare parte tip feminin. Frunzele de castravete de soi F1 sunt verzi, mijlocii. În nodurile formate până la 2 ovare.

Fructele de castravete "Farmer" sunt mari, tuberculii sunt rar localizati. Fructele sunt netede, ușor tocite, cu vârfuri de culoare albă. Lungimea verdeilor este de până la 12 cm. Pulpa de castravete este densă și crocantă.

Soiul "Farmer F1" se caracterizează printr-o rezistență ridicată la un complex de boli. Castraveții nu suferă de mucegaiul praf, de pete de măsline și sunt rezistenți la alte boli virale și bacteriene.

Calitatea este destinată cultivării pe teren deschis, adăposturi de primăvară, tuneluri.

Cultivarea castravetelor în câmp deschis

Castravetele "Farmer F1" pot fi germinate în două moduri - prin însămânțare directă în sol sau prin răsaduri. Castraveii crescuti fara transplant cresc mai puternic, deoarece de la inceputul dezvoltarii se obisnuiesc cu schimbarea temperaturilor in momente diferite ale zilei. Cu toate acestea, ele produc fructe mai târziu decât cele cultivate în răsaduri.

Semănarea în sol deschis

Semințe de castraveți se efectuează când pământul se încălzește la 10-12 grade. Semințe de un castravete "Farmer F1" sunt plasate într-o gaură săpată de 2-3 bucăți la o adâncime de nu mai mult de 7 cm. După apariția răsadurilor de castraveți, un strop mai puternic este lăsat.

Sfat! Dacă semințele de castravete vechi sau care au germinare scăzută sunt folosite pentru germinare, ele pot fi tratate cu stimulenți de creștere. Mierea este considerată un stimulent natural sigur.

Nu este de dorit să crească castraveți în același loc de mai mulți ani la rând, chiar dacă terenul este fertilizat în mod regulat. Cei mai buni predecesori pentru castraveți:

  • roșii;
  • cartofi;
  • Legume - mazăre, fasole;
  • Ceapă.

Udarea castraveților realizată pe măsură ce solul se usucă, cu grijă, astfel încât să nu se spele cu un jet puternic al găurii. Dacă nu se aplică îngrășămintele înainte de plantare, puteți adăuga substanțe nutritive complexe în timpul udării.

Primele lăstari de castraveți apar destul de repede, într-o săptămână. Este necesar să se efectueze plivirea în timp, lăstari tineri de castraveți sunt foarte sensibile la lipsa de lumina soarelui. Nu este necesar să se umbrească plantele cultivate în sol deschis.

Dacă castraveții agricultori sunt plantați prea des, subțiri. Pentru un spațiu cu bucăți de castravete este necesar un diametru de cel puțin 30 cm. Plantarea mai densă a castraveților duce la o deficiență a nutrienților, ceea ce afectează randamentul.

Cultivarea răsadurilor de castravete

Semințe de semințe de soiuri de castravete "Farmer F1" pe material săditor începe cu aproximativ o lună înainte de perioada de plantare planificată. Anterior, însămânțarea nu are sens - răsadurile îngroșate nu se rădăcină bine, productivitatea este mai mică. Dacă plantarea la timp nu este posibilă, puteți încetini dezvoltarea materialului săditor pentru o perioadă scurtă de timp - reduceți umiditatea și reduceți temperatura în încăperea în care se află.

Pentru dezvoltarea normală a răsadurilor de castraveți în timpul lunii, volumul necesar de sol este de cel puțin 0,5 litri, de preferință puțin mai mult. Deoarece sistemul de rădăcini de castraveți este foarte sensibil la daune, capacitatea de creștere trebuie selectată ținând cont de ușurința de extracție. În plus față de ceștile tradiționale din plastic, producătorii din recenziile recomandă vase de turbă, pastile sau saculete speciale pentru puieți.

Este important! În cazul în care răsadurile sunt cultivate pe un pervaz în apartament, este recomandabil să se folosească folie pentru a se asigura că plantele cresc lin, și nu întins la fereastră. Foil trage din cameră.

Înainte de transplantarea răsadurilor de castraveți trebuie să se întărească. Pentru aceasta, plantele se efectuează în aer liber, începând de la câteva ore, crescând treptat timpul de ședere. După 3-4 zile, plantele ar trebui, de preferință, să fie lăsate afară pentru noapte.

Transplantul de soiuri de castravete "Farmer" se desfășoară, de preferință, în condiții de noros. În cazul în care nori nu sunt așteptate în viitorul apropiat, răsadurile sunt plantate seara. Se recomandă umbrirea plantelor în timpul zilei timp de 1 până la 2 săptămâni.

După plantare, este recomandabil să udă castraveții copios pentru a evita formarea de cavități de aer în sol. Udarea se repetă după 2 - 3 zile.

Îngrijirea plantelor adulte

Îngrijirea tufelor de castravete cultivate este ușor de obținut, frumos, ca și castraveții în fotografie, doar urmați următoarele reguli:

  • Asigurați udarea regulată;
  • Observați rotația culturilor;
  • Nu uitați să fertilizați;
  • Protejați plantele împotriva bolilor fungice;
  • În timp pentru recoltare.

Castraveții suferă de udare neregulată, pentru că atât seceta cât și apa potabilă sunt distrugătoare. Cu un deficit de umiditate, plantele își încetinesc creșterea, frunzele încep să se usuce, apoi se usucă. În primul rând frunzele inferioare sunt afectate. Dacă există un exces de umiditate în sol, rădăcinile nu au oxigen, procesul fotosintezei încetinește, planta poate muri. Prin urmare, nu numai udarea în timp util, ci și scurgerea bună este importantă pentru creșterea castraveților.

Dacă cultivați o cultură într-un singur loc de mai mulți ani, puteți observa o scădere a randamentului, chiar dacă îngrășământul este aplicat în mod regulat. Acest lucru se explică prin faptul că plantele scoate aceleași substanțe în fiecare an, dând substanțe nutritive foarte puțin solului. Treptat, se produce un dezechilibru în compoziția chimică a solului, structura solului se deteriorează.

Îngrășământ pentru soiurile de castravete "Agricultor" contribuie în două moduri - sub rădăcină și pulverizare verde frunze. Prima metodă este de dorit să se aplice la începutul creșterii plantelor, a doua este preferată în timpul înfloririi castraveților și formării ovarelor.

În stadiul inițial de dezvoltare, plantele au nevoie mai ales de azot și magneziu. Cu toate acestea, trebuie să fii atent atunci când aplici îngrășăminte azotate, excesul de azot cauzează acumularea abundentă de masă verde în castraveți în detrimentul fructelor.

În timpul castraveților de înflorire au fost necesare mai ales magneziu și potasiu. Îngrășămintele de magneziu se aplică sub rădăcină de castraveți în timpul udării, îngrășămintele de potasiu pot fi aplicate în timpul hrănirii foliare. Pulverizarea îngrășământului de potasiu reduce numărul de flori sterile, fructele cresc mai repede. Cantitatea de medicament pentru tratamentul castraveților calculată conform descrierii normelor din instrucțiuni.

Protejați castraveții împotriva bolilor fungice nu este dificil - există multe fungicide sigure care vor oferi protecție pe termen lung împotriva infecțiilor fungice. Produsele chimice trebuie să respecte cu strictețe instrucțiunile. Dacă utilizarea chimică pentru a proteja castraveții este nedorită, puteți utiliza produse care conțin acid lactic, care inhibă dezvoltarea ciupercilor. În aceste scopuri, zerul folosit adesea.

Este necesar să se recolteze în timp - fructe de castravete îngroșate își pierd gustul, semințele devin grele. În plus, castraveții în zadar cheltuiesc energie și nutrienți, formarea de ovare noi este suspendată.

Sfat! Pentru a obține cel mai bun randament, se recomandă să pulverizați castraveți pseudopoplinați, cum ar fi "Farmer F1", cu substanțe care atrag insecte în timpul înfloririi.

În aceste scopuri, puteți utiliza sirop de zahăr, o soluție care conține miere și alte mijloace.

Respectarea recomandărilor simple și a dragostei pentru plante este garantată pentru a aduce o recoltă bogată. Principalul lucru nu este să vă fie frică să încercați.

opinii

Valery, 47 de ani, Arkhipo - Osipovka Am o fermă mică. Creșesc castraveți nu numai pentru mine, ci și pentru vânzare. De câțiva ani la rând, am planted Farmer. Am semăna castraveți imediat în pământ la începutul lunii mai, aruncând benzi pentru irigare prin picurare. În timpul sezonului, castraveții sunt împrăștiați de trei ori, și asta e întreaga îngrijire. Obțineți o mulțime de fructe, eliminăm și exportăm pe piață în fiecare zi. Cumpărați castraveți nu este rău, de multe ori să ia o mulțime de decapare. Fructură, chiar și în timpul verii, chiar la căldură. Îmi place acest soi, voi planta mai departe.Tatyana, 39 de ani, Volgograd Soot "Fermier" în casa mea de la țară. Eu cresc răsaduri de castraveți într-un apartament, pe un pervaz, se rădăcinează perfect. În caracteristica soiului este scris că necesită udare abundentă, dar eu doar apă la sfârșit de săptămână, mai des nu funcționează. În ciuda acestui fapt, rezultatul este superb. Vara trecută, am calculat în mod deliberat, am luat 5 kilograme de castraveți dintr-un tufiș. În opinia mea, acest lucru este foarte bun, Serghei, în vârstă de 56 de ani, Stavropol, a plantat un castravete F1 pentru prima dată anul trecut, la recomandarea unui prieten. Gustul castravetilor este minunat - atat in salate, in marinada, cat si in sare. Îngrijirea specială nu necesită - udare, plivire, hrănire și tot. Nu mi-a plăcut faptul că de multe ori trebuie să iau castraveți - dacă ți-e dor de ea, ei vor ieși foarte repede. Și încă un minus pentru mine - în august, castraveții au început să aibă gust amar, a trebuit să folosesc totul pentru a fi rotit. Dar recolta este foarte mare, soția chiar a făcut o grămadă de fotografii cu castraveți. Voi crește anul viitor.

Vizionați videoclipul: Descriere CASTRAVETI MIRABELLE F1 ,foarte productiv destinat culturii in spatii protejate si in camp (Aprilie 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send