Economie

Căprioară albă și albă engleză: descriere + fotografie

Pin
Send
Share
Send
Send


Răsăriturile de rață sunt împărțite în trei tipuri: ouă, carne și decorative. În practică, anumite specii au o utilizare universală.

Descrierea descrierii englezești

Rasa este oul, dar este folosit atât pentru producția ouălor, cât și pentru sacrificarea cărnii. Principalele avantaje ale prepelițelor englezești:

 • Productivitate ridicată;
 • Utilizarea universală în economie;
 • Conținut nepretențios;
 • precocitate;
 • Tolerați ușor coborârea pe termen scurt a temperaturii aerului.

Engleză prepelițe au două soiuri - cu penaj alb și negru. Ele diferă ușor în principal prin aspect. Diferențele pot fi văzute în fotografie.

Albul de prepeliță albă are pene albe, uneori cu pete negre mici. Ochii sunt maro deschis, ciocul și labele sunt ușoare. Roz carne de prepeliță, prezentare excelentă.

Câinii negri englezi se disting prin efectul său decorativ, penajul său având diferite nuanțe de maro și negru. Fotografiile nu transmit frumos frumusețea acestei păsări. Ochii prepelitelor sunt de aur, ciocul este negru.

Carnea de prepelita neagra are o nuanta inchisa, uneori se numeste "negru". După gătit, această funcție este păstrată.

Femelele de prepeliță engleza încep să se grăbească la vârsta de 6 săptămâni, în condiții favorabile pot produce până la 280 de ouă pe an.

trăsătură

Eficiență - 280 de ouă pe an. Ouă greutate în medie de 14 de grame. Consumul de hrană este mic - este nevoie de aproximativ 35 de grame de hrană pentru fiecare persoană pe zi. Puii apar din 85% din ouă.

Greutatea medie a unei femele este de 200 g, masculii au în medie o masă de maximum 170 g.

Puii broiler carne de vită sunt mai mari. Greutatea femelei poate ajunge la 300 de grame, greutatea masculului - 260 de grame.

Diferențele sexuale sunt determinate destul de târziu, este dificil să se distingă un bărbat de o femeie înainte de a ajunge la 7 săptămâni.

Grijă de prepelițele englezești

Puiul negru englez este neloial în îngrijire. Pentru reproducerea cu succes a păsărilor din această rasă este necesar să se urmeze reguli simple:

 • Monitorizați temperatura și umiditatea;
 • Asigurați curățarea regulată a celulelor;
 • Păsările ar trebui să aibă acces constant la hrană și apă;
 • Reglează procesele de celule și prepelițele de pe paraziți ai pielii;
 • Oferiți o varietate de feeduri.

Căprioară negru engleză, crescută în Anglia și adaptată la climatul său. Ei tolerează cu ușurință umiditatea ridicată, scăderea pe termen scurt a temperaturii de până la 3 grade Celsius. Nu vă place căldura și aerul uscat. În mod regulat, rușine la temperaturi de aer de la 18 la 26 de grade Celsius, cu temperaturi în creștere sau în scădere, productivitatea scade.

Curățarea celulelor se efectuează cel puțin o dată pe săptămână, la temperaturi ale aerului mai mari de 30 de grade - în fiecare zi. În cazul în care curățarea este mai puțin obișnuită, așternutul și reziduurile alimentare vor începe să se descompună și va începe reproducerea activă a ciupercilor de mucegai. Păsările, devorând alimentele mucegăite, se îmbolnăvesc, deoarece sunt toxice pentru prepelițe.

Stomacul prepelițelor are un volum mic, alimentele sunt digerate destul de repede. Dacă furajul este prea rar, pasărea este prea mare, poate provoca diverse afecțiuni ale sistemului digestiv.

Păsările din paraziți ai pielii sunt tratați cel puțin o dată pe lună. Necesitatea de a elibera celula de prepelițe în timpul procesării este determinată în funcție de toxicitatea medicamentului. Se recomandă alegerea substanțelor chimice cu toxicitate redusă.

Sfat! Quails se scaldă cu bunătate în cenușă de lemn, care este un profilactic natural împotriva paraziților.

Este necesar să vă asigurați că nu conține substanțe nocive care pot fi formate, de exemplu, atunci când ardeți pungi de plastic.

Este foarte important să se monitorizeze diversitatea hranei pentru animale pentru a evita deficiențele nutrienților la păsări. Pentru prevenirea deficiențelor de vitamine în prepelițele negre englezești, puteți adăuga alimente proaspete, legume și fructe proaspete. Rămășițele de mâncare, fructe și legume sunt curățate zilnic, pentru a evita deteriorarea.

Conținutul în celule

În majoritatea regiunilor din Rusia, o cameră bine luminată și încălzită este necesară pentru păstrarea în întreaga țară a cărnii negre englezești. Nu tolerează temperaturi scăzute. Pentru a obține ouă, este necesară o temperatură a aerului de aproximativ 20 de grade și o iluminare de cel puțin 17 ore pe zi.

Este important! Dacă încăperea este încălzită de încălzitoare electrice, este necesar să puneți recipientele deschise cu apă în ea. Engleza prepeliță nu le place aerul uscat.

Interiorul plasează celule pentru prepeliță, adesea pe mai multe niveluri. Înălțimea cuștii nu trebuie să depășească 30 cm. De obicei, acestea fac 4 straturi, pentru a nu complica îngrijirea păsărilor. Fotografia prezintă dispunerea aproximativă a cuștii pentru prepelita engleza.

Volumul celulei este calculat pe baza numărului de prepelițe care vor fi plasate în ea. O pasăre are nevoie de cel puțin 20 cm de suprafață. Păstrele englezești nu pot fi ținute în condiții mai stricte - canibalismul se dezvoltă în rândul păsărilor, prepelițele slabe se pot prăji. În plus, productivitatea prepelițelor englezești a scăzut semnificativ.

Conținutul în voliere

Mulți grădinari nu conțin prepelițe negre englezești pe tot parcursul anului, dar numai în timpul sezonului cald. La sfârșitul sezonului, prepelițele sunt sacrificate.

Păsările de pui chinezesc negru în negru. Ei încep să se grăbească la începutul celei de-a treia luni de viață, în același timp puteți începe sacrificarea pentru carne. Timp de 4 luni din sezonul cald, de la o prepeliță crescută din pui de zi cu zi, puteți obține cel puțin 40 de ouă.

Pentru a economisi bani, ele nu echipează o cameră specială pentru întreținerea sezonieră a prepelitelor negre englezești; păsările sunt crescute într-o cușcă în aer liber pe stradă. Volumul incintei este determinat pe baza calculului - este necesară o suprafață de cel puțin 15 cm per pasăre. Echipamentul aproximativ al incintei pentru prepelițe este prezentat în fotografie.

Este important! Învelișul de prepeliță trebuie protejat de curenții care pot declanșa apariția unor boli infecțioase în prepelita negru engleză.

hrană

Pentru prepelițele verzi din limba engleză se folosesc două tipuri de furaje - producție industrială și fabricate independent. Alegerea furajelor pentru prepelițe, este de dorit să se țină seama de caracteristicile producătorului.

Feed-urile pentru prepelițele negre engleze ar trebui să includă următoarele componente:

 • proteine;
 • carbohidrați;
 • grăsimi;
 • nisip;
 • Complex de vitamine.

Furajele industriale conțin toate substanțele nutritive necesare pentru păsări, de multe ori nisipul poate fi conținut. Nu sunt necesare componente adiționale pe care să le faceți în feed. Descrierea compoziției este de obicei pe ambalaj.

Este important! Alimentările pregătite conțin proteine, care, dacă sunt stocate necorespunzător, se deteriorează ușor. Este necesar să se monitorizeze îndeaproape condițiile de depozitare a hranei.

Atunci când pregătiți hrana pentru animale de companie, este necesar să respectați cu strictețe proporțiile; o dietă neechilibrată poate provoca diverse boli în prepelițele negre.

Când cresc carnea de prepelită engleză pentru carne folosiți o dietă specială. Hrana trebuie să fie echilibrată, să conțină toate substanțele nutritive necesare, verdele. Pentru a mări conținutul de grăsime al păsării, timp de două săptămâni înainte de sacrificare, turta de floarea soarelui se adaugă la mâncarea pentru prepelițe.

Sfat! Adăugarea prepelițelor de masă la hrana animalelor mărește greutatea carcasei cu până la 10% prin creșterea conținutului de apă. Astfel de carne la gratar se dovedește a fi mult mai suculentă.

Puii de reproducție devin din ce în ce mai populare datorită îngrijirii simple și calităților excelente de gust ale produselor rezultate. Majoritatea rezidenților de vară, care au încercat să conțină aceste păsări, continuă această ocupație fascinantă și profitabilă.

Vizionați videoclipul: Alba Ca Zapada Si Cei 7 Pitici. Dublat in Romana (Ianuarie 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send