Grădinărit

Tomato Blagovest: recenzii, fotografii, randament

Pin
Send
Share
Send
Send


Varietate de tomate Blagovest crescute de oameni de stiinta locali. Aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni pentru cultivarea roșiilor în sere. Mai jos sunt considerate fotografii, recenzii, tomate yield Blagovest. Acest soi se caracterizează prin maturizarea precoce și randamentul bun. Este cultivat pentru vânzare și pentru uz personal.

Descrierea soiului

Caracteristicile și descrierea soiului Blagoves tomato sunt după cum urmează:

 • formează un tufiș;
 • soiul determinant;
 • cu o înălțime de până la 1,8 m;
 • tendință spre ramificare;
 • verde gri-verzui de densitate medie;
 • maturizarea fructelor timpurii;
 • de la plantarea semințelor la recoltare durează 101-107 zile.

Fructele soiului Blagovest corespund următoarei descrieri:

 • formă rotunjită, cu o suprafață netedă;
 • fructele necoapte au o nuanță albă și verde;
 • pe măsură ce se coacă, roșiile devin saturate roșii;
 • greutate medie 120 g;
 • cu grija constantă, greutatea fructelor atinge 150 g;
 • aroma pronunțată de roșii.

Randamentele soiurilor

5,5 kg de roșii sunt îndepărtate dintr-o bucată din soiul Blagovest. În funcție de caracteristicile și descrierea sa, varietatea de tomate Blagovest are o aplicație universală. Se utilizează în stare proaspătă sau se adaugă preparatelor de casă. Când se conserve, nu se sparg, astfel încât să le puteți muri sau să le sareți întregi.

Când sunt transportate, roșiile Blagovest rămân proaspete pentru o perioadă lungă de timp, deci sunt adesea cultivate spre vânzare. Proprietățile mărfurilor ale fructelor sunt foarte apreciate.

Procedura de aterizare

Soiul Blagovest crescut prin obținerea răsadurilor, care sunt transferate în juninci sau în zone deschise. Indiferent de metoda de cultivare a roșiilor, trebuie să pregătiți corespunzător solul. Un teren în aer liber ar trebui să fie adecvat pentru plantarea acestui soi.

Obținerea răsadurilor

Soiuri de soi Blagovest plantate în cutii pline cu amestec de sol. Se prepară prin combinarea în proporții egale de pământ și humus. În pământ, puteți adăuga o mică turbă sau rumeguș.

Înainte de plantare, solul este plasat timp de 15 minute într-un cuptor încălzit sau într-un cuptor cu microunde. Deci este dezinfectată. O altă opțiune este de a apă de sol cu ​​apă clocotită. După procesare, puteți începe plantarea semințelor în două săptămâni. În acest timp va exista o multiplicare de bacterii care sunt utile pentru plante.

Sfat! Semințele înainte de plantare se recomandă să se înmoaie o zi în apă caldă.

Utilizarea unei soluții de Fitosporină ajută la stimularea germinării materialului de semințe. O picătură de preparat se adaugă la 100 ml de apă, după care semințele se introduc într-un lichid timp de 2 ore.

Lucrările de plantare se desfășoară la sfârșitul lunii februarie sau începutul lunii martie. Cutiile sau recipientele sunt umplute cu sol, pe suprafata lor se fac crestături de pana la 1 cm. Semintele trebuie sa fie asezate in ele cu un pas de 2 cm.

Grădirea semințelor depinde în mod direct de temperatura ambiantă. Cu valorile sale de la 25 la 30 de grade, primele lăstari ale soiului Blagovest vor apărea în câteva zile. La temperaturi mai scăzute, semințele au nevoie de mai mult timp pentru a germina.

Este important! Primele 7 zile de roșii sunt ținute în întuneric. Cutiile cu aterizare acoperă filmul.

Când apar puieți, materialul săditor este transportat într-un loc însorit. În condiții de lumină scurtă de zi este echipată o iluminare suplimentară. Umiditatea este aplicată prin pulverizarea solului atunci când începe să se usuce.

Creșterea într-o seră

Tomato Blagovest transferat în seră la două luni după plantarea semințelor. Plantele ar trebui să aibă o înălțime de 20 cm și aproximativ 6 frunze.

Cu două săptămâni înainte de începerea lucrului se recomandă începerea întăririi răsadurilor. Se efectuează în aer liber timp de câteva ore. Treptat, timpul de ședere al roșiilor în aer liber crește. Temperatura plantei ar trebui să scadă gradual la 16 grade.

Este necesară pregătirea serii pentru plantare chiar și în toamnă. Asigurați-vă că săpătați solul, compostul sau humusul. Superfosfatul sau cenusa de lemn sunt folosite ca supliment mineral.

Sfat! Soiul de soia Blagovest a eșalonat sau două rânduri paralele.

Între plante se lasă 0,5 m. Rândurile trebuie plasate la o distanță de 1 m una de cealaltă. Din moment ce tomatele Blagovest cresc până la 1,8 m, această schemă va asigura dezvoltarea normală fără îngroșare excesivă.

Roșiile sunt plantate în puțuri, adâncimea și dimensiunea acestora fiind de 20 cm. Planta este așezată într-o groapă, iar sistemul rădăcină este acoperit cu pământ. Pentru a îmbunătăți rata de supraviețuire a tomatelor va ajuta udarea abundentă.

Plantarea în sol deschis

Pentru a deschide zonele, roșiile sunt transferate după stabilizarea vremii stabile și calde. Această metodă de cultivare este potrivită pentru regiunile sudice.

Sub roșii, ele aleg paturile unde crestea ceapa, usturoiul, castraveții și reprezentanții familiei leguminoase. Plantarea nu este recomandată după cartofi, vinete, ardei și roșii.

Paturile sub roșii trebuie să fie iluminate de soare și să aibă protecție împotriva vânturilor. Pentru a preveni arderea plantelor la soare, trebuie să puneți un baldachin.

Soiuri de soiuri Blagovest plasate în găuri pregătite. Pe un metru pătrat nu mai mult de trei roșii. Plantele se recomandă să se lege de suport. După transplant, acestea sunt udate cu apă caldă.

Îngrijirea tomatelor

Tomato Blagovest necesită îngrijire standard, care include udarea și hrănirea. Pe măsură ce cresc, roșiile sunt legate de suporturi.

adăpare

Soiul de soia Blagovest necesită udare moderată. Umiditatea solului trebuie menținută la 90%. Excesul de umiditate afectează plantele: fructele încep să se spargă și bolile se răspândesc. Cu o lipsă de umiditate, vârfurile frunzelor atârnă și se învârt, inflorescentele se prăbușesc.

După transferarea tomatelor într-un loc permanent, li se dă timp să se adapteze la noile condiții. Adăparea regulată începe o săptămână după procedură. De două ori pe săptămână pentru fiecare roșie se prepară 3 litri de apă.

Sfat! Un tuf nu necesită mai mult de 5 litri de apă.

Pre-apa ar trebui să se stabilească și să se încălzească. Nu este permisă udarea cu apă rece din furtun. Umiditatea devine strict sub rădăcină, fără a permite să cadă pe vârfuri și tulpini. Pentru udare este mai bine să alegeți dimineața sau seara, când nu există expunere la soare.

Top dressing

Primul soi de pansament Blagovest efectuează 2 săptămâni după transplantul de roșii. Îngrășămintele de azot provoacă dezvoltarea unei mase verzi, astfel încât acestea sunt utilizate în cantități limitate.

Sfat! Cel mai bine este să alimenta plantele cu fosfor și potasiu.

Superfosfatul se aplică sub formă de granule, care sunt înglobate în sol. 20 de grame dintr-o substanță sunt suficiente pentru un metru pătrat. Se prepară o soluție pe bază de sulfat de potasiu (40 g pe 10 l de apă), care este udat sau pulverizat cu roșii.

În timpul tomatelor de înflorire este nevoie de bor pentru a stimula formarea ovarelor. Pentru pulverizare preparați o soluție de acid boric. 1 g de apă necesită 1 g din această substanță. Prelucrarea se face pe o foaie în condiții de noros.

Legarea de roșii

Blagovest roșii sunt înalți, astfel încât tufișurile cresc, este necesar să le legăm la suporturi. Planta este legată în partea de sus.

O altă opțiune este instalarea spătarului, care este amplasat la o distanță de 0,5 m unul față de celălalt. Între grătar la fiecare 45 cm tensiunea orizontală a firului.

Legatele roșii au un tulpină dreaptă care nu se rupe sau nu se îndoaie sub greutatea fructului. Este deosebit de important să legați plantele plantate în sol deschis, deoarece sunt supuse vântului și ploii.

Controlul bolilor

Varietatea Blagovest este rezistentă la principalele boli ale roșiilor: phytophthora, cladosporia, mozaic. Plantele sunt rareori atacate de dăunători.

Dezavantajul varietății este susceptibilitatea curlării frunzelor, la care culoarea se modifică. Planta devine mai ușoară, iar cea superioară - cretată. Boala este virală în natură și nu poate fi tratată.

Când se detectează curmarea, roșiile sunt îndepărtate și solul este dezinfectat cu soluții bazate pe preparate care conțin cupru (amestec Oxich, Bordeaux).

opinii

Lyudmila, 46 de ani, Moscova soiuri de semințe Blagovest achiziționat anul trecut pe piață. Producătorul recomandă cultivarea acestuia în sere, ceea ce sa făcut. Semințele au fost plantate la sfârșitul lunii aprilie într-un recipient umplut cu un amestec de nutrienți. În luna mai, răsadurile sănătoase au crescut. Bushul se formează în două tulpini. De la o planta am primit aproximativ 6 kg de fructe. Alice, 25 de ani, Sankt Petersburg Dupa ce am studiat fotografiile, rapoartele, randamentul de tomate Blagovest, semintele au fost in cele din urma cumparate pentru plantare in tara de la parinti. Grădina de germeni a fost de 100%, dar neuniformă. După plantarea în a doua jumătate a lunii aprilie, primele lăstarii au apărut o săptămână mai târziu. Blagovest formează câțiva viori, dar trebuie eliminați în timp. Când tomatele ajung la 0,5 m, trebuie să le legați. Fructele creează foarte dulce și parfumate. Evgeny, 52 de ani, Irkutsk, plantez soiul Blagovest în fiecare an. La sfârșitul lunii iunie, toate tufișurile sunt deja acoperite cu roșii. Îi colectăm toată vara. Gradul de bine se dovedește în orice vară, nu doare și dă un ovar. Înălțimea tufișului ajunge la 2 m, deci trebuie legată. Folosim roșii Blagovest pentru conserve, mai multe soiuri de carne sunt potrivite pentru salate.

concluzie

Tomate Blagovest potrivite pentru plantare în seră, dacă doriți să obțineți o recoltă timpurie. Sunt metoda de răsaduri crescute. Plantele tinere sunt transferate în seră, unde pregătesc solul și puțurile pentru plantare. Fructele pot fi consumate în stare proaspătă sau utilizate în conservarea la domiciliu. Cu udarea și dressing-ul obișnuit primiți soiuri de randament bun.

Vizionați videoclipul: Бъгове в Fortnite (Noiembrie 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send