Grădinărit

Ce varietăți de roșii sunt potrivite pentru suc

Pin
Send
Share
Send
Send


Atunci când se face suc de roșii "de casă", alegerea soiului de roșii depinde de preferințele furnizorului. Cineva îi place dulce, cineva ușor acru. Cuiva îi place gros cu multă pulpă, iar cineva preferă "puțină apă". Poți folosi sucul de sucuri: roșii mici și urâte care nu vor arăta bine în conservarea acasă sau, dimpotrivă, sunt prea mari și ne-standarde. Dar o cerință obligatorie atunci când se face suc este gradul de maturitate a tomatelor.

Sfat! Pentru sucuri, este mai bine să se ia roșii ușor supradimensionate decât cele care au coace la etapa de coacere tehnică.

Acestea din urmă dau suc fără gust nu este saturate culoare.

În cazul în care sunt plantate diferite soiuri de tomate pe site, puteți încerca să le combinați în proporții diferite, creând un buchet de "gust" al autorului, deoarece fiecare soi are, de obicei, propria aromă și gust.

Pentru iubitorii de suc "lichid", soiurile "cireșe", care nu sunt prea carnale, sunt foarte potrivite, fanii "gros" pot alege pentru ei înșiși roșii de salată. În acest caz, este necesar să nu exagerăm cu "carnea". Tomatele cu pulpă "zahăr" nu sunt capabile să dea o mulțime de sucuri.

Cele mai bune soiuri de roșii pentru suc

Sergiu Miracle F1

Mid-sezon hibrid salata. După cum sugerează și numele, tomatele se cultivă în sere. Un arbust puternic indeterminat crește până la aproape 2 m. Până la 8 fructe sunt fixate pe mâini. Necesită legarea și prinderea.

Tomate cântărind până la 250 g. Forma este sferică, culoarea roșiilor în stare coaptă este roșu aprins. Carnea este suculentă, cu gust și aromă excelentă.

Rezistent la căldură, rezistent la vagarele vremii. Recomandat pentru sucuri și salate.

Sumo f1

Include în registrul de stat, așa cum este recomandat pentru fermele acasă și producția agricolă mică. Justificând numele, soiul produce fructe mari. Greutatea obișnuită a unei roșii este de 300 g. Aceasta poate ajunge până la 0,6 kg. Roșiile sunt sferice, ușor nervurate, cu pulpă gustoasă suculentă. Culoarea fructelor coapte este roșie. Poate colecta până la 6,5 ​​kg / m². Rezistent la boli.

Salata de tomate cu o maturitate medie (115 zile). Recomandat nu numai pentru salate, ci și pentru prepararea sucului.

Minion de avere

Destul de mare fructant determinant varietate cu tomate cântărind până la 250 g. Early coapte. Bushul crește până la 80 cm. Este plantat la puieți cu două luni înainte de a se transplanta într-un loc permanent în aer liber. O plantă aduce până la 2,5 kg. Numărul mediu de răsaduri pe metru pătrat este de 4 bucăți.

Carnea rosilor este delicată, cu gust bun. Culoarea este roșie. Roșiile sunt recomandate pentru utilizarea proaspătă și prelucrarea culinară, inclusiv pentru producția de sucuri.

Urechea de urs

Varietate pentru cei care sunt prea leneși să se obosească cu colecția de roșii mici, dar doriți să faceți suc. Aceasta este o planta nedeterminata cu fructe care ajung la 800 g, dar de obicei greutatea unei tomate este de aproximativ 300 g. Bucsa este inalta, inaltimea de pana la 2 m. În regiunile de sud poate crește în paturi deschise, la nord necesită teren protejat. Perioada vegetativă 110 zile. Numele soiului este dat din cauza formei originale a frunzelor, care amintește de laba unui urs.

Roșiile sunt legate cu perii mici de până la 4 bucăți. în fiecare. Deoarece cultivarea tulpinii nu se oprește, tufa poartă fructe pe tot parcursul sezonului. Până la 30 kg de roșii sunt produse dintr-un tufiș. Tufișuri plantate 4 per m². Astfel, cu bună grijă, puteți scoate până la 120 kg cu m².

Ripe fructele sunt roșii cu carne dulce și dulce. Formă ușor aplatizată. Gustul este plăcut, dulce și acru.

Soiul este rezistent la secetă, dar răspunde cu recunoștință la udarea regulată. De asemenea, necesită suplimente de potasiu de 2-3 ori pe sezon. Dezavantajele includ cerința obligatorie de legare datorită înălțimii tufișului și severitatea roșiilor.

Atunci când se utilizează suc de fructe coapte se transformă în culoarea roșie saturată.

Flamingo F1

Hibrid din "Agrosemtoms". Sredneranny hibrid, perioadă vegetativă de 120 de zile. Acesta aparține tipului semi-determinant, crește peste 100 cm. Se caracterizează printr-o formare atipică pentru tomatele determinante ale primei inflorescențe deasupra frunzei a 8-a. Numărul de perii formate este mediu. Grădinarii experimentați recomandă ciupirea unei tulpini peste peria a cincea, deși plantele determinante nu necesită acest lucru. Rezistent la boli, fructele nu se sparg.

În timpul sezonului tufa produce până la 30 kg de roșii. De obicei, prima recoltă este de 5 kg, următorul mai puțin.

Roșiile sunt rotunde, cu diametrul de până la 10 cm, ușor aplatizate. Greutatea de tomate 100 g. Carne de carne cu bun gust. Scop universal, foarte potrivit pentru fabricarea sucului.

Volgograd

Sub numele de "Volgogradsky", există două soiuri de roșii care sunt serios diferite unul de celălalt în ceea ce privește maturitatea și tipul de creștere. Alegerea semințelor sub acest nume trebuie să acordați atenție tipului de brand pe care îl cumpărați.

5/95 (târziu)

Soiul este inclus în registrul de stat, așa cum este recomandat pentru cultivarea în sol neprotejat în 5, 6 și 8 regiuni ale Federației Ruse. Varietate independentă cu o perioadă de maturare de 4 luni. Bush shtambovy, sredneoblinichny, până la 1 m

Roșiile roșii rotunjite cântăresc în medie 120 g. Tomatele au un gust bun. Potrivit pentru prelucrarea sucului de roșii, pastelor și consumului proaspăt.

Recomandat pentru cultivarea industrială. Cu m² puteți colecta până la 10 kg de roșii. Până la un sfert din întreaga cultură se maturizează în primele 15 zile.

323 (devreme)

Recoltarea poate fi colectată după 3,5 luni după însămânțarea semințelor. Bush determinant, scurt. Poți să crești în teren deschis și închis.

Oferă randamente stabile, fără pretenții față de condițiile de creștere și vagarele vremii, rezistente la boli. Fructe care cântăresc până la 100 g au carne dulce de carne. Într-o stare matură, culoarea roșiilor este roșie. Forma sferică cu nervuri ușoare. Cu 1 m² puteți obține până la 7 kg de roșii.

Soiul se dezvoltă bine pe orice sol, dar preferă pământul de nisip sau pământul.

Unii grădinari cred că pentru suc este cel mai bine să ia roșii roz.

nou venit

Zonată în regiunea Volga de Jos pentru cultivare în câmp deschis. Mid-sezon, determinant. Plus varietăți - toleranță la secetă.

Roșii alungite, culori roz mature. Greutate de până la 120 de grame. Productivitatea la 6 kg cu m ².

Korneevsky roz

Soi de mijloc-sezon cu randament ridicat. Tufa cu creștere nelimitată a tulpinii crește până la 2 m. Este recomandată cultivării în toate regiunile Rusiei, dar în regiunile nordice cultivarea soiului este posibilă numai în sere, în regiunile de sud se dezvoltă bine pe sol neprotejat.

De la 10 la 12 roșii mari coacă pe tufiș. Greutatea unui fruct depășește o jumătate de kilogram. De la un tufiș primiți până la 6 kg de roșii. Datorită greutății semnificative a fructului, tufa necesită un jartieră la un suport solid.

Roșiile în culoarea roz matur, cu pulpa suculentă, densă. Gustul de roșii este dulce, acru lipsește. Soiul este foarte bun pentru prepararea sucurilor proaspete.

F1 câștigă

Hibrid nedeterminat frunze slabe, cu maturizare precoce. Cropurile se îngroașă la o lună după plantarea răsadurilor de două luni în pământ. Planta este înaltă. Înălțimea tufișului depășește 2 m. Cu un metru pătrat cu o bună îngrijire puteți colecta până la 23 kg de roșii.

Rămasile roșii sunt roz. Forma fructului este rotunjită, plată "la stâlpi". Greutate de până la 180 g. Carnea este densă, cu gust excelent.

Pink Flamingo

Spre deosebire de "Flamingo F1" este un soi, nu un hibrid. A trecut certificarea, confirmând calitatea sa de puritate. Producătorul - compania "Căutare" cu caracteristică pentru soiurile de această companie "nas" Este destinat cultivării în condiții de seră și a terenului deschis în regiunea Caucazului de Nord, însă, potrivit recenziilor consumatorilor, acesta prezintă randamente bune în Moldova, Ucraina, Belarus și în regiunile centrale ale Federației Ruse.

Fiind determinant, bucata poate atinge o înălțime de 2 m. Soiul aparține la maturitate. În condiții bune, cultura se înroșește la 95 de zile după transplant. Ora obișnuită pentru a alege roșiile după 110 zile. În fructe climatice temperate până în octombrie.

Formați un tufiș în două tulpini. Printre aceste neajunsuri se poate observa necesitatea de jartiere si sprijin puternic.

Tomatele nu sunt aliniate. Greutatea variază între 150 și 450 de grame. Prima fază a culturii este mai mare decât următoarea. O varietate foarte variată de roșii nu. "Mic" cântărește până la 200 g. Pulpa este suculentă, densitate medie, care facilitează transformarea sa în suc.

Randamentul special nu este diferit. Cu un metru pătrat colectați până la 3,5 kg de roșii.

concluzie

Ce fel de roșii să aleagă pentru suc, hotărăște gazda, dar grosimea sucului va depinde nu numai de soi, ci și de zelul procurorului. Sucul lichid se obține dacă nu sunteți zelos atunci când stoarceți roșiile deja fierte. Dacă doriți să obțineți un suc gros, trebuie să lucrați din greu, frecați roșiile fierte printr-o sită foarte fină, prin care numai pasul fiert poate trece. În acest caz, este necesar să ștergeți până când pielea practică și semințele rămân în sită. Orice altceva trebuie să treacă prin găurile de sită.

Succesul la domiciliu poate fi văzut în videoclip:

Vizionați videoclipul: The Great Gildersleeve: Flashback: Gildy Meets Leila Gildy Plays Cyrano Jolly Boys 4th of July (Noiembrie 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send