Grădinărit

Viteză de gust de ciuperci

Pin
Send
Share
Send
Send


Zvonurile spun că unele soiuri de vinete se disting printr-o aromă neobișnuită de ciuperci, care le face picante și mâncăruri - neobișnuite. Dar nu toți grădinarii știu care sunt soiurile legate de cele similare. Compania "Sedek" a lansat o varietate cu numele neobișnuit "Gust de ciuperci". Învățăm că grădinarii vorbesc despre asta.

caracteristicile

Datorită faptului că este greu să crească vinete în țara noastră, nu toată lumea se angajează acest lucru. Cu toate acestea, crescătorii produc anual noi soiuri interesante care nu sunt atât de greu de dezvoltat în Rusia. Unul dintre ele este "Gust de ciuperci". Nu este numai gustos, ci și interesant în aspect. Luați în considerare tabelul cu caracteristicile principale.

Denumirea indicatorului

Descriere pentru varietate

vedere

calitate

Descrierea fructelor

Vânătă cilindrică cu coajă albă de dimensiuni medii (greutate de până la 180 de grame)

stabilitate

La bolile principale, ovarul poate apărea chiar și la temperaturi scăzute, ceea ce îi permite să crească în centrul Rusiei

gust calități

Carne bună, albă, fără amărăciune, cu o aromă caracteristică de ciuperci

Perioada de coacere

Early coapte 95-105 de zile de la momentul apariției primelor lăstari

Caracteristicile cultivării

Pentru plantare în sol deschis, între plante sunt lăsate 30-35 centimetri, iar distanța standard dintre rânduri este de 60 cm; pe metru pătrat au plantat nu mai mult de 6 plante, care se vor dovedi a fi închise în procesul de creștere

productivitate

până la 6,4 kilograme pe metru pătrat

Vinetele cu gust de ciuperci se caracterizează printr-o culoare albă caracteristică a pielii. Toate soiurile de acest tip au un gust picant. De îndată ce au apărut pentru prima oară pe rafturile noastre, crescătorii locali și rezidenții de vară au observat acest lucru.

Prin ea însăși, apariția soiului de vinete "Gust de ciuperci" este considerată unică. Va fi plăcută atât locuitorilor de vară cât și oaspeților lor. Culoarea albă a vinetei este neobișnuită, soiuri similare pe unitățile noastre de contoare. În același timp, este important ca randamentul să fie suficient de ridicat, durabilitatea vă permite să crească fără probleme atât în ​​sudul țării, cât și în regiunile nordice.

Procesul de creștere

Vinetele cu gust de ciuperci vor da umbra oricarui fel de mancare. Fie că este salată marinată pentru iarnă sau legume aburite, acest soi poate fi cultivat numai pentru a face o varietate.

Această varietate de vinete este cultivată în mod standard, nu diferă în condiții speciale. De regulă, procesul de creștere este împărțit în două etape:

  • răsaduri de creștere;
  • plantarea răsadurilor în sol deschis.

În regiunile sudice ale Rusiei, semințele pot fi plantate imediat în teren deschis, dar rareori oricine urmează această cale.

Pătrunjelii albi cu gustul ciupercilor se disting prin absența completă a amărăciunii. Acesta este adesea cel mai important element atunci când alegeți un soi. În timpul creșterii, sunt îndeplinite următoarele condiții:

  • udarea cu apă caldă;
  • fertilitatea și libertatea solului;
  • aterizarea pe zone însorite deschise.

Adâncimea adâncimii nu trebuie să depășească 2 centimetri. Este mai bine să plantați semințele în cupe separate simultan.

Recenzii grădinari

Cel mai important lucru este revizuirea celor care au crescut vreodată soiurile de vinete albe "Gust de ciuperci". Luați în considerare unele dintre ele și aflați ce grădinari adevărați cred despre el.

Galina, 48 de ani, Lipetsk "Gust de ciuperci" plantat în comprimate de turbă. Semănând semințe neuniform, despre care se spune că este caracteristică pentru vinete. Cu toate acestea, absolut toate au crescut. Este foarte dificil să urmăriți udarea în tablete de turbă. Va trebui să luptăm împotriva gândacilor din Colorado, pentru că nu există nici o rezistență față de ei și ei iubesc vinetele foarte mult. Tufișuri mici de extindere, randament bun.

Alexander Stepanov, Kurchatov Un hibrid ciudat de vinete albe cu gust de ciuperci, care în sine este surprinzător. Producătorul "Cedek" este întotdeauna adevărat pentru el însuși, nu mă dezamăgește niciodată. În seră soiul nu poate fi plantat, este pentru teren deschis. Când a crescut nu a observat că este pretențios.

Valeria Kulagina, 42 de ani, Samara Peel este foarte subțire, gust fără amărăciune. Semintele germinative sunt anulate, nici una nu a fost pierdută, toate au fost plantate pe teren deschis în luna mai. Tufișurile sunt mici, frunzele sunt puțin albicioase. A atras atenția asupra faptului că florile acestui soi nu sunt albastru, precum și albul ca fructele viitoare. Există o mulțime de ovare, prin urmare, vinete este produsă foarte mult. Carnea însăși este cremă, fructele sunt mari. Am marinat și le-am uscat, foarte mult.

concluzie

Vinetele cu gust de ciuperci nu este suficient pentru a crește, dar trebuie să știți cum să le colectați în mod corespunzător. Despre videoclipul nostru de mai jos.

Vizionați videoclipul: O ruladă aperitiv delicioasă, preferată de toți oaspeții, nu crezi? Încearcă și tu! SavurosTV (Noiembrie 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send