Grădinărit

Zucchini Yasmin F1

Pin
Send
Share
Send
Send


Crescătorii japonezi din Sakata au creat o varietate hibridă de hibrizi de fructe galben-fructate. Squash F1 Yasmin - o plantă de cultivare în seră și o perioadă de maturare la mijloc. În Rusia, Gavrish, cel mai mare furnizor de semințe pe piața internă, se ocupă de distribuția soiului.

Oferă soiuri hibride

Cultura speciilor

Zucchini, hibrid de câmp deschis

Caracteristică a plantei

Squat Bush

Răspândirea bucșei

Redkorazvetvlenny

Vedere a tufișului

Jumătate deschisă, compactă

Clasificarea pentru obținerea maturității

Medie devreme

Perioada de vegetație

Mai septembrie

Dezvoltarea plantelor

dinamic

Forma de fructe

Cilindric Ø 4-5 cm, lungime 20-25 cm

Colorarea fetală

Galben colorat

Rezistența la boli

Rezistent la mozaic pepene verde, mozaic galben de dovlecel

Scopul fătului

Conservarea, gătitul

Numărul permis de plante pe 1 m2

3 bucăți

Gradul de maturare a fructelor de mărfuri

Sezonul intermediar

Condiții de creștere

Domeniul de seră

Modelul de aterizare

60x60 cm

descriere

Sunt incluse în tipul de dovlecei. Tufișuri compacte deschise cu fructe strălucitoare se vor potrivi într-o gamă comună de dovlecei - nu are loc polenizare. Frunzele sunt mari, slab disecate, cu puncte slabe. Creșterea fructului este prietenoasă, intensă. Se foloseste proaspat in gatit, conservat.

productivitate

4-12 kg / m2

Termenul de maturare a lăstarilor

35-40 de zile

Masa fătului

0,5-0,6 kg

Fibră de fructe

Cremă, densă

gust

delicios

Conținutul de substanță uscată

5,2%

Conținutul de zahăr

3,2%

sămânță

Eliptic îngust, de dimensiuni medii

Cultivarea culturilor

Yasmin semințe de squash de soi într-un pachet neobișnuit albastru - murat, nu au nevoie de protecție suplimentară. O recoltă este plantată în sol cu ​​semințe și răsaduri, când temperatura stratului de sol la adâncimea palmei atinge +12 grade. Răsadurile la vârsta de 20-30 de zile sau semințele care sunt strâmbe sunt plantate în găuri pregătite Ø 40-50 cm, adâncime de 10 cm.

Reacția acidă a solului sub dovlecelul Yasmin F1 este de preferință neutră sau ușor alcalină. Înainte de a planta răsaduri în orificiu face o găleată de humus sau compost, sapa și vărsați abundent cu apă. După plantare, gaura este compost de 2-3 cm. Dacă este necesar, se adaugă deoxidarea solului, creta mărunțită, var, dolomit.

În cazul peliculei opace de creastă de adăpost, sub răsaduri și flori de muguri faceți tăierea în cruce. Răsadul, care a crescut în 1-2 decade din aprilie, are nevoie de un adăpost extins sub arce. Pe nopțile răcoroase, planta nu se supraîncălzește, iar în timpul zilei, tufișul este temperat cu materialul de acoperire îndepărtat, solul nu se usucă. Soiurile Squas Yasmin tolerează prost umbrirea.

Aterizare în pământ

Răsaduri, germinate și semințe uscate

Predecesorii de dovlecei

Solanaceae, legume, legume rădăcinoase, varză

Gradul de udare

Abundent - planta este iubitoare de umiditate

Cerințele solului

Soluri ușor fertilizate. Ph neutru, ușor alcalin

Cerințe de iluminare

Umbrirea plantelor tolerează dureros

Particularități ale maturării fructelor

Îndepărtarea timpurie - fructe prea coapte predispuse la fisuri

Îndepărtarea și hrănirea

În timpul dezvoltării arbustului Yasmin înainte de începerea fructului, dovlecelul este udat cu putință: 2-3 litri pe plantă, cu slăbire după uscarea solului. Fructele de plante sunt udate de două ori mai abundente. Se recomandă udarea pe timp de noapte: umiditatea este complet absorbită în sol. Când udarea de la udare poate absorbi rădăcinile și frunzele plantei. În zilele fierbinți, consumul de apă pentru irigare crește. La sfarsitul sezonului de crestere, udarea este redusa, o saptamana si jumatate inainte de recoltarea tufelor, squash-ul opreste udarea.

În timpul săpăturilor de toamnă ale solului, îngrășămintele organice sunt introduse sub dovlecei, iar în solul înrădăcinat se dezvoltă în mod activ rădăcinile soiului Yasmin zucchini. În timpul sezonului de creștere, hrănirea se efectuează o dată în 3 săptămâni. Soluțiile apoase de îngrășăminte minerale se alternează cu perfuzii de mullein și îngrășăminte de pasăre. Dezvoltarea plantelor și creșterea fructelor stimulează udarea, cu o ușoară adăugare de buruieni săptămânale.

Reglarea foliară regulată cu o frecvență de 1,5-2 săptămâni este rădăcina mai eficientă. Soluțiile epuizate de îngrășăminte azotate pentru pulverizarea frunzelor de dovlecei fructiferi sunt pregătite pentru o singură utilizare. Fascinația excesivă cu îngrășămintele azotate amenință cu acumularea de nitrați în fructe.

Stocuri pentru iarnă

Înainte de sfârșitul sezonului, tufișurile de soi Yasmin sunt pregătite pentru a aduna fructe pentru a fi stocate fără prelucrare. Posturile de udare se opresc. Florile, ovarele, fructele mici sunt îndepărtate. Lăsați pe bucșă 2-3 fructe de dovlecel de formă corectă, fără a se deteriora. Septembrie și august sunt bogate în roua dimineții, care este plină de fructe putrezite.

Grădinari experimentați se toarnă sub tufișuri cu aspectul primelor ovare de ace de pin și molid. Fructele practic nu ating pământul pe o așternută rășină răsturnată. Când se slăbește, acele uscate rămân pe suprafața solului. După săptare pentru o lungă perioadă de timp nu se descompune în sol, fiind un conductor natural de aer și umiditate la rădăcini de tufiș.

Precisitatea, randamentul ridicat, caracteristicile culinare ale fructelor proaspete și soiurilor de dovlecei conservate Yasmin au făcut soiul popular. Răscumpărătorii raportează recenzii contribuind la răspândirea Yasmin F1 de culoare galben-japoneză pe paturile rusești.

Recenzii ale soiurilor de dovlecei Yasmin F1

Veronika, 40 de ani, Moscova Yasmin - un fel de dovleac interesant. Am fost fascinat de citirea recenziilor. Pe grădină arată fervent, înălțătoare starea de spirit fervent. Îngrijirea este ușoară - nu capricioasă. În pivnița uscată, sub vărsare, ultimul fruct a rămas până în martie. Densă, puternică - ca de la un pat. Conservarea a mers cu un bang. Voi încerca și alte soiuri, dar nu mă gândesc la schimbarea acestui tip. Timofey Kovyazin, 45 de ani, Yalutorovsk, regiunea Tyumen. Vecinii împărtășesc răsaduri de cabana. Sub film, dovlecelul Yasmin păstrează o căldură constantă. Solul a trebuit să limpezească. Tufișurile sunt dense, nu ocupă mult spațiu. Fructele se coace uniform. Randamentul câștig-câștig varietate. Vă recomand.

Vizionați videoclipul: Garden (August 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send