Grădinărit

Morcovi de caramel

Pin
Send
Share
Send
Send


Caramelul de carrot este un soi copt timpuriu cu randamente ridicate. Poate fi scos din pat deja dupa 70-110 zile dupa germinare. Valoarea principală constă în gustul excelent, care are un conținut bogat de zahăr și caroten (cu atât mai puțin aceste componente, cu cât mai mulți morcovi devin lipsiți de gust și amar). Totuși, nu trebuie să uităm că mai dulce cultura rădăcină, cu atât este mai utilă, oferind mari beneficii organismului în creștere. Varietatea considerată de morcovi este potrivită pentru alimentele pentru copii, precum și pentru cei care au nevoie de alimentație alimentară. Carnea are un gust foarte dulce, dulce.

descriere

Cultură rădăcină are o culoare portocalie, are o formă cilindrică, lungimea este de 15-17 cm, greutatea fructelor atinge 90-165 g, suprafața este netedă. O caracteristică pozitivă a multor grădinari în descrierea varietății de morcovi Caramel distinge excelenta păstrare a calității. Acest soi are rezistență bună la crăpături și tsvetushnosti. Acesta poate fi folosit pentru a face suc de morcov proaspăt. Dacă te uiți la aspectul rădăcină, apoi imediat rozaie rozeta de frunze, frunza în sine are o dimensiune medie de verde. Acest soi are, de asemenea, o serie de caracteristici: materia uscată conține 14-15%, conținutul de caroten atinge 16 ml la 100 g, iar conținutul de zahăr este de 6,5-7,5. Producția de produse comercializate este de 68-86%.

Pe următoarea fotografie a morcovului de caramel puteți vedea că toate cuvintele de mai sus nu sunt un sunet gol, care sta la baza numeroaselor recenzii pozitive.

Cauzele de cracare a morcovilor sunt:

  • umidificarea solului este inegală;
  • îngrășământ în exces;
  • îmbrăcămintea de sus nu este corect preluată;
  • teren greu (morcovi ca pământul slab);
  • morcovi trite overripe.

Pentru a evita toate acestea, udarea ar trebui să fie moderată, udarea cel mai bine între rânduri ar trebui evitate udarea sub rădăcina plantei. Dacă locul cultivării este caracterizat de o mare abundență de ploaie, atunci va fi util să plantați o salată între rânduri.

Instrucțiuni pentru aterizare

Merită să ne amintim că pentru plantarea morcovilor este mai bine să se utilizeze sol nisipos. Ar fi mai bine dacă s-ar fi plantat mai devreme aici ceapă, castraveți și cartofi. Semănarea însăși trebuie să înceapă la sfârșitul lunii aprilie pentru a obține producția timpurie. Semințele sunt plantate în caneluri, adâncime de 3-4 cm. Între rânduri, o distanță de 17-20 cm trebuie să fie menținută, când după lăstari au trecut 14 zile, ar trebui să se realizeze o subțiere. După ce cultura rădăcinii ajunge la 1 cm în diametru, se efectuează oa doua înălțare, în acest caz 5-6 cm trebuie lăsată între plante. Ulterior, fructele necesită plivire atentă, udare și slăbire. Recoltarea rădăcinii se efectuează, de obicei, la sfârșitul lunii septembrie. La începutul lunii noiembrie, este posibil să se efectueze culturi de sub-iarnă, este în acest moment că temperatura cel mai adesea scade la 5 grade. Numai în acest caz semințele sunt plantate în sol la o adâncime de 1-2 cm. Pentru a obține morcovi pentru depozitare, semințele trebuie să fie semănate la sfârșitul lunii mai.

Este important! Varietate de morcovi Caramelul este rezistent la boli și la muștele de morcovi, ceea ce face posibilă abținerea de la tratamentul cu pesticide.

Soiul de mai sus este din ce în ce mai popular printre grădinari datorită caracteristicilor sale pozitive ridicate. Este foarte util pentru corpul copiilor, care atrage imediat atenția tinerilor mame.

Recenzii pe o varietate de morcovi Caramel

Natalya, 43 de ani, Samara. Am decis să plantez semințele de la Caramel în această primăvară. Ca urmare, am primit o recoltă bună. Morcovii au într-adevăr gust excelent, sunt bine depozitați, iar sucul este excelent. Principalul lucru este că îi place copiii mei. Anastasia, 32 de ani, Angarsk Am verificat 5 varietăți de morcovi pentru germinare și am ales doar două soiuri, iar Karamelka a venit aici. În general, aș vrea să spun că recolta este bogată, morcovii sunt destul de mari, durata de depozitare este destul de lungă. Are gust dulce și suculent. Dmitry, 51 de ani, Minsk Am încercat deja multe soiuri de morcovi, mi-a plăcut ceva, ceva nu prea, dar mi-a plăcut Caramel. Aș dori să subliniez ușurința de îngrijire, nu provoacă probleme inutile, totuși cultura rădăcină este slab predispusă la diferite boli. În cazul în care semințele sunt plantate la începutul lunii iunie, atunci puteți obține o recoltă bună, care este stocată pentru o lungă perioadă de timp. Oksana, 52, Voronezh Cu toate acestea, este foarte plăcut gustului, bine cultivat, bine păstrat. Odată ce nepoții mănâncă pentru ambele obraji, înseamnă că trebuie să continuăm să ne dezvoltăm mai departe, nu are unde să meargă.

Vizionați videoclipul: Somn la tigaie cu morcovi in caramel (Ianuarie 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send