Grădinărit

Zucchini Diamond F1

Pin
Send
Share
Send
Send


Zucchini Diamant este o varietate comună în țara noastră, originară din Germania. Această măduvă de legume a devenit atât de populară datorită rezistenței sale la suprasolicitarea și umidității solului insuficiente, precum și a caracteristicilor excelente ale produsului.

Descrierea culturii

Soiul Diamant este unul cu randament ridicat, deoarece un tufis poate produce pana la 20 de squash pentru un sezon. Este un arbust semi-țesut, cu multe frunze puternice de culoare verde închis. Frunzele pronunțate de Diamond nu diferă, dar au tăieturi puternice pe laturi.

Cultura fructifică după 40 de zile de la prima lovire. Diamantul de dovleac diferă în formă cilindrică și are o lungime de până la 22 cm. Un dovlecel matur ajunge la o masă de aproximativ 1 kg. Culoarea fructului matur este verde închis, cu dungi frecvente și pete pe toată lungimea, pielea fiind subțire. Sub el este o carne albă puternică cu semințe eliptice de culoare bej în interior. Diamantul transportă bine transportul și este bine păstrat.

Zucchinele tineri pot fi consumate crude, iar cele mai mature necesită tratament termic sub formă de prăjire sau prăjire.

Cultivarea unui soi

Înainte de plantare, semințele de dovlecei Diamond ar trebui să fie păstrate într-o cârpă umedă, în cazul în care acestea se vor deschide ușor și arata varza verde.

Însămânțarea diamantului pe teren deschis în mai - începutul lunii iunie în rânduri conform următoarei scheme de însămânțare: 70 * 70. Adâncimea de așezare a semințelor de dovlecel în sol este de aproximativ 6 cm. Înainte de a scufunda semințele în gaură, fundul trebuie să fie aruncat cu apă caldă.

Este important! În cazul în care solul este greu, atunci puteți planta semințe la o adâncime de aproximativ 4 cm.

Nu este necesar să semănați dovlecei imediat în sol deschis, puteți pregăti în avans răsaduri, face-o la începutul lunii aprilie. Apoi, într-o perioadă de 25 de zile, îl plantează pe un pat de grădină. Singurul lucru de care aveți nevoie pentru a vă asigura că temperatura solului nu a căzut în timpul plantării și după aceasta sub 15 grade. Cel mai bun loc pentru plantarea Zucchini Diamant va fi o grădină în care legumele timpurii - morcovi, cartofi sau alte culturi de rădăcini - au avut înainte fructe.

După aterizare, patul este acoperit cu un film cu un singur strat. Puteți folosi un film negru. Acesta va acumula căldură solară, din cauza acestui dovlecel va crește mai devreme.

După ce au ieșit germenii de dovlecei, găurile ar trebui să fie făcute în film și eliberate în sălbăticie. Fiecare bush este verificat și într-o singură gaură lăsăm doar cel care are performanțe mai bune și are un aspect mai puternic.

Pentru ca planta să dea o recoltă de dovlecei de înaltă calitate și de înaltă calitate, trebuie să fie udată în timp pentru întreaga perioadă de creștere, să buruiască în timp, să slăbească solul din grădină și să fie hrănită cu îngrășăminte minerale. Cultura este foarte solicitantă pentru ca solul să fie fertil, dar nu este necesar să se hrănească cu îngrășăminte care conțin clor.

Este important! Udarea este de dorit pentru a produce apă caldă direct sub rădăcină 1 timp în 7-8 zile.

După ce au apărut primele fructe, trebuie să fie eliminate la timp. Zucchini Diamond F1 îi place recoltarea regulată de aproximativ 1 - 2 ori pe săptămână. Acest lucru vă permite să legați un nou dovlecel. Dacă dovleceii intenționează să le păstreze într-o formă neprelucrată, atunci trebuie să le lăsați în grădină până la maturitate completă și apoi să le îndepărtați înainte de debutul timpului rece.

Depozitarea se face într-un loc întunecat. Squash Diamant pliat într-un singur strat fără ambalaj. Temperatura optimă de păstrare este de +5 - +10 grade, temperatura maximă fiind de +18 grade. Tinerii dovlecei în timpul săptămânii pot fi depozitați în frigider în saci de plastic și, de asemenea, să fie înghețați.

Recenzii grădinari

Squashes de acest soi au colectat deja multe comentarii admirative de la gradinari. Iată câteva dintre ele:

Angelina, Kolomna Soot Diamant este deja al doilea an și foarte mulțumit. Îmi place mai ales gustul de dovlecei și faptul că tufișurile ocupă un pic de spațiu, așadar paturile mele arătau bine. Olga Vasilievna, Sankt Petersburg Incredibil de gustos și ușor de crescut.

Câteva sfaturi privind cultura de dovlecel de înaltă calitate pot fi vizualizate în videoclip:

Vizionați videoclipul: Hand Pollinating Squash & Zucchini to Produce More Food! (Noiembrie 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send