Grădinărit

Vinete Galina F1

Pin
Send
Share
Send
Send


Gradina sa este o bogata sursa de nutrienti pentru organism. În plus, legumele cresc fără utilizarea impurităților dăunătoare. Dintre toți reprezentanții culturilor este de a oferi o vinete, care are un gust excelent, deși unii preferă să folosească alte legume. Dar iubitorii nu vor comercializa vinetele pentru nimic altceva. Acest reprezentant are o mulțime de soiuri, dintre care una este forma cu un nume interesant de sex feminin - Galina F1.

descriere

Vinetele Galina F1 aparțin fructelor de soiuri timpurii coapte. Au o formă cilindrică, vopsite într-o culoare violet închisă. Carnea din fructele lui Galina este delicată, liberă, albă, amărăciunea nu este simțită, ceea ce este foarte bun pentru pregătirea multor feluri de mâncare. La gust, vinetele Galina F1 se disting prin eleganta si piquancy. Datorită acestui fapt, fructele sunt folosite pentru a crea diferite rețete. Masa fructelor maturate in plantele Galina poate ajunge de la 200 la 220 de grame. Uneori pot fi specimene cântărind 250 sau 300 de grame. Acest lucru este clar văzut în fotografia de mai jos.

Vitezele de vită Galina F1 arată destul de puternic, cresc până la o înălțime de 60 până la 80 de centimetri. În plus, dacă fructele cresc acoperite cu un film, tufișurile se pot întinde până la 80-90 centimetri.

Planta are o structură coroană semi-extinsă. În ceea ce privește frunzele de vinete, ele diferă în dimensiuni destul de mari și culoare verde plăcută, marginile sunt uniforme. Nu există practic spini pe tufișuri sau sunt foarte rar localizați. Acest fapt contribuie la alegerea convenabilă a fructelor coapte de Galina din plante.

trăsătură

Poate că principala caracteristică a vinetei este de a crea o recoltă bogată, după cum reiese din numeroasele recenzii ale rezidenților de vară.

Yana, 46 de ani, Tyumen Bun, gustos, dar cel mai important, nu fruct amar - ce altceva puteți spune despre vinete Galina? Planta însăși nu este pretențioasă pentru condițiile de cultivare. În plus, aceasta este o opțiune excelentă atunci când nu doriți să așteptați mult timp pentru recoltare. Tufele au adus o mulțime de vinete și, din moment ce tocmai adorăm această legume sănătoase, nu există nici o limită de bucurie! Desigur, a trebuit să lucrez puțin: udarea, hrănirea și alte proceduri necesare. Cu toate acestea, aceasta se aplică oricărei culturi de legume, iar rezultatul este aproape întotdeauna pozitiv. Victor, 56 de ani, Kemerovo De multă vreme, soția mea și cu mine creăm vinete din acest soi special. După plantare, au avut grijă de plante ca și cum ar fi fost copii mici: au făcut alimentație suplimentară, uneori i-au pulverizat ca măsură de precauție. Ca urmare, o recoltă fertilă și nici o boală nu s-au apropiat niciodată. "Fructele se coacă după 105-110 zile după începerea germinării. Aproximativ 6 sau 6,5 kg de vinete coapte pot fi adunate de la un metru pătrat de teren de gradina. În același timp, gradul F1 este rezistent la multe boli.

Fructele se maturează după 105-110 zile după începerea germinării. Aproximativ 6 sau 6,5 kg de vinete coapte pot fi adunate de la un metru pătrat de teren de gradina. În același timp, gradul F1 este rezistent la multe boli.

Fotografia de mai jos arată ce se întâmplă dacă nu faceți grija adecvată.

Fructele se pot forma chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Aceasta înseamnă că varietatea de vinete este potrivită pentru cultivarea în aproape orice regiune a Rusiei. In plus, planta supravietuieste bine in conditii de sera fara incalzire in primavara. Serele de seră sunt cel mai bine echipate cu un sistem de încălzire.

aterizare

Plantarea răsadurilor de vinete Galina F1 a permis în diferite moduri. De regulă se însămânțează pe un teren deschis sau în seră. Răsaduri pre-plantate la jumătatea lunii martie. În același timp, ele sunt plasate în sol la o adâncime de maximum 1,5-2 cm. Plantarea finală a materialului săditor se desfășoară de la sfârșitul lunii mai până la începutul lunii iunie.

Se recomandă aderarea la următorul aranjament de răsaduri. Distanta dintre rinduri trebuie sa fie de cel putin 60 cm, iar distanta dintre tufisuri trebuie sa fie de 40 cm. Intr-o astfel de pozitie ideala, fiecare instalatie va primi toate bateriile necesare, irigarea si furnizarea de microelemente pentru maturarea cu succes a fructelor Galina.

În fotografie una dintre opțiunile de plantare vinete în seră.

Aterizarea merită, de asemenea, să se țină cont de densitatea optimă. Pe fiecare metru pătrat ar trebui să se concentreze nu mai mult de 4-6 plante. Numai în acest caz, randamentul ridicat al fructelor Galina este asigurat. Densitatea prea mare a tufișurilor afectează în mod negativ maturarea fructelor, ceea ce devine semnificativ mai mic.

Putere suplimentară

Pentru a vă oferi familiei dumneavoastră o bogată recoltă de vinete galbene coapte și gustoase, trebuie să aveți grijă ca fiecare plantă să primească nutrienții maximi. Și nu contează unde se cultivă soiul Galina F1: în aer liber sau în sere.

Este important să se monitorizeze cantitatea de îngrășământ aplicat. În cazul unui exces de hrană suplimentară, plantele practic încetează să dea inflorescențe și, în consecință, fructele. O cantitate excesiv de îngrășământ nu numai că afectează negativ starea plantelor, dar contribuie și la schimbarea gustului fructelor Galina - carnea lor devine amară.

Atunci când se introduce o alimentație suplimentară, este important să se înțeleagă ce se introduce în sol și în ce scop. În cazul în care îngrășământul a fost introdus în sol, înainte de plantarea vinetelor de soi Galina F1, atunci merită abandonat humusul, compostul și mulleinul. Nimic altceva decât rău și mari necazuri o vor aduce. În timpul procedurii, este necesar să se asigure cu atenție că substanțele nu cad pe frunze sau pe fructe. În caz contrar, trebuie să le spălați imediat.

În ceea ce privește compoziția îngrășămintelor, ar trebui să se acorde abundenților elemente precum:

  • azot;
  • fosfor;
  • potasiu.

Aplicarea în timp util a pansamentului de vârf în fiecare săptămână va oferi Galina F1 vinete cu substanțe nutritive esențiale. Aceasta este cea mai bună modalitate de a afecta gustul fructelor Galina, oferindu-le originalitate și sofisticare.

În concluzie, un mic videoclip în favoarea unei puteri suplimentare:

Vizionați videoclipul: Абелус F1 Abellus F1 индетерминантный томат Rijk Zwaan (Aprilie 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send