Grădinărit

Cele mai productive soiuri de castraveți pentru teren deschis

Pin
Send
Share
Send
Send


Castraveții sunt o recoltă populară, universală de grădină. Acest lucru se datorează faptului că acestea au o mulțime de vitamine, substanțe nutritive, pot fi utilizate atât în ​​stare proaspătă, cât și în conserve. Atunci când alegeți semințe de castravete, preferința este adesea acordată acelor soiuri care vă plac cele mai bune randamente.

Lista celor mai productive soiuri de castraveți

Cele mai fructuoase soiuri de castraveți includ: Noble, Pinocchio, Cetatea, Noaptea Albă, Emelya, Viva, Dasha, Rezident de vară, Pivniță.

nibiliar

Se referă la maturarea timpurie. Pentru însămânțare se utilizează semințe care sunt semănate în sol deschis și pot fi cultivate și în seră. Procesul de polenizare este realizat cu ajutorul albinelor. După apariția plantelor tinere, la 45-49 de zile începe să se bucure de recoltă parfumată. Crește până la înălțime medie, cu un tip mic de ramificare, cu flori de sex feminin. Castraveții de mărfuri ajung la o dimensiune mică (13 cm lungime) și o greutate de 110 g. Castraveții sunt de culoare verde deschis, cu o formă tuberculoasă, cilindrică. La 1 m² cresc 14 kg de recoltă parfumată. Această varietate de castravete este una dintre cele mai rezistente la boli.

Pinocchio

Castraveții din această varietate se coacă devreme. Parametrii de randament sunt printre cele mai mari. Soiul este rezistent la frig. Semințele pot fi cultivate sub film și în sol deschis. Cultura plătește castraveți timp de 45-46 de zile după scuiparea germenilor. Ouale (până la 6 bucăți) sunt aranjate într-un buchet. Castraveții comerciali au o formă alungită-cilindrică, culoare verde închis, umflături mari pe piele. Lungimea ajunge la 9 cm, indicatorii de greutate - 100 g. Pentru un pat de gradina de 1 m² creste 13 kg de recolta suculenta. Structura densa a strugurilor, fara amaraciune. Cultura este rezistentă la multe boli.

copil voinic

Riparea randamentului timpuriu, excelent. Castraveții apar în a 45-a zi după apariția plantelor mici. Pentru însămânțare se utilizează semințe care sunt plantate în sol deschis și pot fi cultivate și în seră. Ea are dimensiuni medii, frunze verzi bogate, țesut mediu, fascicul ovarian. Castravetele comerciale de dimensiuni mici de 12 cm, fiecare cântărește o medie de 95 g. Ele au o formă cilindrică, o crustă de culoare verde închis, există coline pronunțate. Dimensiunea transversală a unui castravete este de 3,5 cm. Notele de amărăciune sunt absente. La 1 m² cresc 12 kg.

Noaptea albă

Maturarea are o perioadă timpurie, randamentul este unul dintre cele mai înalte. Ele pot fi cultivate atât în ​​sol deschis, cât și prin metoda cu efect de seră. Tufișurile sunt de dimensiuni medii, frunze verzi verde, țesut mediu, ovar în formă de mănunchi. Plătește cu castraveți parfumați la 43-45 de zile după apariția primilor germeni. Legume cilindrice cu o piele tuberculoasă de culoare verde închis și dungi luminoase luminoase. Castravetele cresc până la 14 cm în lungime și cântăresc până la 125 g. Diametrul secțiunii transversale este de 4,3 cm. Pulpa are o structură densă, fără amărăciune. Pe 1 m² de paturi puteți aduna 12 kg de castraveți. Cel mai des consumate proaspete, în salate. Această cultură de grădină are o mare rezistență la boli.

Emelya

Acesta face parte din soiul de maturitate timpurie de coacere, cu randament ridicat, cu auto-polenizare la rece. Poate fi cultivată într-un mod de seră și puteți semăna și semințe în sol deschis. Această cultură de grădină are dimensiuni medii, ovare în formă de tulpină, frunze mici, ușor încrețite. Castraveții castraveți apar la 40-43 de zile după germinarea germenilor tineri. Castraveții sunt de culoare verde închis. Fructele comerciale sunt alungite în formă cilindrică, pe pielea subțire există tuberculi mari. În dimensiuni ajunge la 15 cm, într-o masă - 150 g. Diametrul secțiunii transversale este în medie 4,5 cm. Pe o suprafață de metru pătrat crește până la 16 kg de castraveți. Această plantă de grădină este rezistentă la multe boli. Caracteristicile gustului și calitatea produselor sunt bune.

vivat

Are un randament ridicat. Inaltimea plantelor ajunge la 2,5 m. Frunzele de dimensiuni medii. Productivitate medie. Cultura plătește fructele în 45-49 de zile după germinarea răsadurilor. Castraveții ating o lungime de 10 cm. Masa unui castravete comercial este de 80 g. Este caracterizată printr-o formă cilindrică. Crusta slabit nervată cu tuberculi mici. Parametrii diametrului secțiunii transversale ajung la 4 cm. Structura este densă, nu există note de amărăciune. Pe 1 m² de grădină crește până la 12 kg de recoltă parfumată. Este dotat cu calități ridicate de mărfuri.

Dasha

Apare la soiurile de maturare timpurie. Randamentul are una dintre cele mai mari rate. Destinate pentru cultivarea în sere, semințele sunt, de asemenea, semănate în sol deschis. Planta atinge o înălțime de până la 2,5 m. Bucsa medie a bucșei. Plătește cu fructe timp de 45 de zile după apariția lăstarilor. Castraveții au o lungime de 11 cm și o greutate de 130 g. Acestea au o formă cilindrică, o coajă cu formațiuni mari de colț. În secțiune diametrul castraveții atinge 4 cm. Structura pulpei este destul de densă, fără goluri. Pe o suprafață de 1 m² de grădină cresc 19 kg de cultură. Proiectat pentru utilizare proaspătă, în salate.

Rezident de vară

Această recoltă de grădină de termeni precoce de maturare, are un grad ridicat de productivitate. Pollinată de albine. Se cultivă în seră, iar semințele sunt semănate în sol deschis. Cultură începe să se coacă în a 45-a zi după germinare. Bushul are o lungime mare, crește în înălțime până la 2,5 m. Castraveții ating o lungime de 11 cm, greutate de 90 g. Pentru 1 m², randamentul este de 10 kg. Castraveții au o formă cilindrică, o suprafață mare a pielii. Particularitățile diametrului secțiunii transversale a castraveților comerciali sunt de 4 cm. Soiul este caracterizat de gust înalt, fără note de amărăciune. Structura pulpei este densă, fără formațiuni goale. Proiectat pentru a fi consumat în stare proaspătă.

pivniță

Mulțumit de randament excelent, maturare precoce. Puteți să crească ca o metodă de seră și să semănați semințele în solul deschis. Castraveții se coacă la 43-45 de zile după apariția tufelor tinere. Branch de tip mixt de înflorire medie. Frunze de dimensiuni mici, culori verzi bogate. Castraveții ating o lungime de 10 cm, greutatea lor fiind de până la 120 g. 11 kg de recoltă parfumată cresc pe metru pătrat. Gusturile sunt excelente. Proiectat pentru utilizare în salate, pentru decapare, conservare. Datorită rezistenței la boli complexe.

Caracteristicile cultivării

Culturi soiuri de castraveți pentru teren deschis pot fi cultivate semințe, răsaduri. Înainte de însămânțare, semințele sunt așezate în saci de țesături. Este necesar să se înmoaie timp de 12 ore într-un amestec special (1 lingură de cenușă de lemn, 1 lingură de nitrofos, 1 l de apă). Mai mult, semințele sunt bine spălate cu apă la temperatura camerei și așezate pe o cârpă umedă timp de 48 de ore, vor începe să se umfle. Apoi, semințele sunt plasate în frigider timp de 24 de ore.

Semințele sunt semănate atunci când solul se încălzește bine. După germinația materialului săditor, ele trebuie să fie supravegheate sistematic. Îngrijirea este umiderea, hrănirea, buruienile, întreruperea la timp a castraveților de mărfuri.

Astfel, castraveții au multe varietăți, caracterizate prin cele mai mari randamente. Condițiile principale pentru realizarea acestor parametri sunt plantarea corespunzătoare și îngrijirea plantelor.

Informații suplimentare despre acest subiect pot fi vizualizate în videoclip:

Vizionați videoclipul: Cât costă să îți faci un solar de legume (Aprilie 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send