Rețete

Gem de noroi fără pietre

Pin
Send
Share
Send
Send


Gemul de gheață este o sursă bună de vitamine și minerale, care este important pentru menținerea imunității, în special în timpul iernii. Berry în sine este hrănitoare și benefică, compoziția sa chimică și un număr mare de proprietăți utile sunt impresionante. Un borcan de cloud poate transforma un partid obișnuit de ceai într-o adevărată sărbătoare.

Secretele de confecționare a gemului și a mămăligii

Înainte de a începe să faceți gem de mure, trebuie să examinați cu atenție toate subtilitățile și nuanțele rețetei. Numai prin cunoașterea recomandărilor unor bucătari experimentați și prin ascultarea lor, puteți obține o delicatesă delicioasă și sănătoasă:

 1. Pentru prepararea delicatetelor trebuie să luați fructe de padure de înaltă calitate, fără a prezenta mucegai și deteriorări mecanice.
 2. Raportul dintre fructe de padure și zahăr ar trebui luat în raport 1: 1, însă este permisă o mică eroare, care poate depinde de preferințele gustului.
 3. În procesul de gătit, conform rețetei, gemul trebuie să se agite constant pentru a nu arde și este recomandabil să folosiți o lingură din lemn pentru aceste scopuri.
 4. Așezați o delicatesă în borcane ar trebui să fie fierbinte, nu așteptați să se răcească, în caz contrar nu va curge uniform, dar se culcă în cheaguri, formând bule de aer în interiorul.

Dacă urmați aceste secrete simple pentru a crea un desert deosebit, toată lumea va avea plăcerea adevărată, mai ales în timpul iernii, când gemul va fi relevant ca o băutură naturală de energie pentru a întări sistemul imunitar și a energiza.

Rețetă tradițională de gem de nucă

Acest gem în conformitate cu rețeta clasică va îmbogăți dieta dvs. și va servi ca un plus delicios la o varietate de produse de patiserie, înghețată. Și, de asemenea, potrivit pentru a crea sandwich-uri de udare. Rețeta tradițională diferă prin faptul că nu necesită adăugarea de alte fructe și fructe de pădure, astfel încât gustul de cloud nu este întrerupt, și aceasta este o mare oportunitate de a gusta.

Ingredientele necesare:

 • 1 kg de zahăr;
 • 1 kg de cloud;
 • 1 lingura. apă.

Procesul de gătit:

 1. Fructele plantelor din nord se spală și sortează. Combinați zahărul cu apă și trimiteți-l la sobă. Imediat ce siropul se fierbe, adaugati boabele preparate, gatiti timp de 30 de minute, amestecand regulat.
 2. Îndepărtați masa din aragaz și măturați-o printr-o sită pentru a îndepărta oasele și piei.
 3. Trageți masa din nou într-un foc lent și gătiți încă 10 minute.
 4. Gemul fierbinte nu va fi foarte gros. Trebuie să fie turnat în recipiente sterilizate, plută și expediate într-un loc răcoros. După ceva timp, delicatețea se va întări și va obține textura necesară.

Cum sa faci gem de nori cu lămâie

Mulți cred că combinația de lămâie și tonă de merișor este una dintre cele mai bune, astfel încât dulceața acestei rețete merită cu siguranță o încercare. Acest gem de chihlimbar va incanta iubitorii de gusturi dulci si acri. Acesta va fi un substitut excelent pentru dulciuri și alte dulciuri pentru ceai. În plus, este unul dintre cele mai accesibile surse de vitamine pe tot parcursul anului, deci va fi un mare ajutor în lupta împotriva oricărei friguri.
Ingredientele necesare:

 • 1 kg de cloud;
 • 1 kg de zahăr;
 • 2 bucăți lamaie.

Procesul de gătit:

 1. Îndepărtați boabele spălate cu o sită.
 2. Răciți lamaie de lamaie și stoarceți sucul.
 3. Combinați toate ingredientele pregătite într-o tigaie cu fund greu și, adăugând zahăr, trimiteți-le la sobă, aprindând focul lent.
 4. După fierbere, gemul ar trebui să fie fiert în jos, minimizând focul. Conținutul recipientului ar trebui să fiarbă abia.
 5. Tineti-va pana se ingroasa, amestecand constant, pentru a evita blocajul. Cu acest număr de componente, acest proces va dura aproximativ 45 de minute.
 6. Se toarnă dulceața gata pe bănci și plută.

Cum sa faci gem de mustar cu var

Această variantă delicioasă de gem de nuc poate fi savurată nu numai în forma sa pură, ci și folosită ca o completare în prepararea plăcilor, chiflelor și a altor produse diverse de cofetărie. Valoarea nutritivă a varului și a mușețelor din această rețetă este neglijabilă, dar cantitatea de vitamine și minerale este destul de impresionantă.

Ingredientele necesare:

 • 3 kg de cloud;
 • 2 bucăți var;
 • 2,5 kg de zahăr;
 • 0,5 litri de apă.

Procesul de gătit:

 1. Puneți boabele într-o piure, folosind un mixer, apoi măturați printr-o sită.
 2. Tei proaspăt scos din miros și stoarceți sucul.
 3. Combinați clovetele preparate cu 2 kg de zahăr, apă, cer de lamaie și puneți-le pe aragaz. După fierbere, fierbeți timp de 15 minute la căldură scăzută, amestecând tot timpul.
 4. După o perioadă de timp, adăugați restul de zahăr, suc de lime și păstrați încă 10 minute.
 5. Umpleți borcanele cu desert fierbinte, pre-sterilizați-le și sigilați-le cu atenție.

Reguli de depozitare a clopoțelului

Gemul de gheață ocupă o poziție de lider în rândul celorlalte rotiri pentru iarnă în gust și utilitate, deci trebuie să cunoașteți bine nu numai rețeta de dulciuri, ci și cum să o salvați până la iarnă. Păstrați delicatețea gata necesară în camerele întunecate și uscate cu o temperatură de 10-15 grade. Deoarece la temperaturi ridicate, țagla devine noros, iar la temperaturi scăzute, va fi hrănit.

Termenul de valabilitate al desertului de nori variază de la 12 la 18 luni. O pivniță sau un subsol este perfectă pentru un astfel de produs, dar în absența unei astfel de încăperi, puteți folosi o cămară sau, în cazuri extreme, un frigider.

Este important! Nu este recomandat să păstrați tratamentul în frigider mai mult de un an și nu ar trebui să puneți borcanul în congelator; astfel de temperaturi pot strica produsul.

concluzie

Gemul de gheață este o delicatesă gustoasă și hrănitoare care va atrage atât adulții, cât și copiii. După ce ați stăpânit toate recomandările pentru rețete, puteți obține plăcerea maximă de la consumul de desert, savurând gustul și aroma dulce bogată.

Vizionați videoclipul: NOOBS PLAY BRAWL STARS, from the start subscriber request (August 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send