Construcție

Cum să faci o grădină pentru castraveți în seră

Pin
Send
Share
Send
Send


Crescătorii de castraveți au multe caracteristici, observând că puteți obține o recoltă de înaltă calitate și abundentă. Tapițerie pentru castraveți în seră - una dintre ele.

Convenții și avantaje ale modelelor

În rândul oamenilor sunt și alte două modalități de cultivare a castraveților:

 • în răspândirea - opțiunea naturală și cea mai simplă atunci când cultivați o legumă;
 • în sac sau baril - original și, în același timp, nu a primit încă o distribuție mare.

Cresterea pe trotuar necesita o suprafata mare pentru dezvoltarea normala a plantelor. În plus, riscul crescut de ciuperci și fructele de udare sau de ploaie, de regulă, se murdăresc, devenind un aspect foarte apetisant. Când cultivați castraveți într-o pungă (sau butoi), zona grădinii este redusă semnificativ, totuși structura întreagă este foarte estetică? apa planta va avea mult mai mult decât de obicei.

Astfel, modul cel mai eficient și convenabil de creștere a castraveților este sistemul de cultivare a grătarelor. Când se aranjează grătarul în seră și în aerul curat, spațiul din grădină este mult mai eficient folosit. În plus, este mult mai ușor să se recolteze de la ei și castraveții cresc curate și uniforme. În același timp, fructele verzi sunt cele mai protejate împotriva bolilor fungice și putrezite. Singurul dezavantaj al trellisului poate fi identificat numai prin montarea și construcția independentă.

Tipuri de grătare pentru castraveți

Liniile sunt de două tipuri:

 • rigide (construcții din metal, lemn sau plastic), cu celule mari;
 • netted (similar în aparență cu plasele de pescuit, care pot fi reduse la minimum).

În primul caz, grătarul are o structură solidă din metal sau lemn, în structură asemănătoare unei rețele de construcții. În general, este compus din mai mulți stâlpi cu bare de rulare pentru a desemna limitele superioare și inferioare.

În al doilea caz, spatele este o plasă specială moale, elastică și puternică, care poate fi achiziționată la un magazin de grădină sau țesută cu mâinile sale. Acest design nu are restricții speciale în ceea ce privește durabilitatea, deoarece este ușor să atașați grilajul la cadru, deoarece acesta poate trece prin orice obstacole. Realizarea în mod independent a tapiserii pentru castraveții într-o seră se poate face, în medie, dintr-o rețea de 5 metri, adică aproape la același nivel cu toată lungimea unei serii standard.

Ordinea de lucru și instrumentele necesare

Pentru a-ți face singur tapiseria, trebuie să cumperi următorul set de instrumente:

 • șurubelniță, ciocan, cuțit, cuțit și clește;
 • bastoane din lemn încorporate, cherestea dintr-un copac cu o secțiune de 3x5 cm, lungime de 2 m (fie conducte din metal sau din azbest);
 • șuruburi, șuruburi și cuie, plasă sau sfoară.

După pregătirea tuturor lucrurilor necesare, puteți trece în siguranță la următoarea listă de lucrări pas cu pas:

 1. Pe părțile laterale ale patului sunt instalate suporturi (bare cu secțiune transversală de 30x50 mm).
 2. La o distanță de 2,5-3 m una de cealaltă, sunt montate suporturi intermediare (de exemplu, pentru un pat de grădină de 5 metri, vor fi necesare doar 3 bucăți).
 3. Un profil intermediar este atașat la suporturile intermediare cu o șurubelniță cu un profil metalic utilizând bare mici încastrate.
 4. În fața fiecărei plante, unghiile sunt bătute într-o scândură din lemn și sunt făcute sub formă de cârlig (în cazul în care grădina are dispozitive de fixare din lemn). Dacă creasta este nerestricționată, atunci picioarele sunt fixate în pământ. Capătul sforii sau plasei este fixat cu un capăt pe suport și apoi, prin intermediul cârligelor (în picioare), de-a lungul barei transversale, este tras peste castraveți în formă de L, adică este purtat de-a lungul întregii lungimi a barei transversale către celălalt capăt al celui de-al doilea suport.

Deoarece castraveții au capacitatea de a lăsa antenele în sus și de a le trage în sus, agățându-se de suporturile verticale din apropiere, aici se vor ridica la coardă (coarda) și astfel vor crea o frumoasă și convenabilă formă de recoltare a unui pat.

Construcția spărturilor este un proces creativ. În acest sens, fiecare dacha are o privire individuală. Lămpile pentru castraveții din seră nu fac, de asemenea, nicio excepție.

Pentru a creste o recolta bogata cu comoditatea de colectare si ingrijire a plantelor de gradina va ajuta orice suport vertical, montat special pentru acest scop. Principalul lucru este să-l faci conștiincios și competent, iar restul este afacerea soarelui și a germenului în sine.

Pin
Send
Share
Send
Send