Grădinărit

Strawberry Siria

Pin
Send
Share
Send
Send


Mulți grădinari astăzi cresc căpșuni pe parcelele lor. Atunci când alegeți un soi, se ia în considerare posibilitatea de a crește planta în anumite regiuni. Strawberry Syria este în prezent foarte popular cu grădinarii ruși.

Soiurile de origine sunt crescătorii italieni de la compania New Fruit, situată în apropierea orașului Cesena. Căpșunile sunt recomandate pentru cultivare în climatul continental, care este destul de potrivit pentru multe regiuni ale Rusiei. Varietatea căpșunilor de grădină din Siria poartă fructe bune în timpul verii fierbinți, cu o cantitate mică de precipitații. Excelente ierni la temperaturi scăzute.

Descrierea soiului

Soiurile de căpșuni Siria poate fi cultivat nu numai în zonele suburbane, dar și la scară industrială. În funcție de regiunea în creștere, recolta începe în iunie. Durata de maturare a fructelor de padure este medie, dar in orice caz, primele fructe pot fi eliminate putin mai tarziu decat pe Alba sau Honey.

Varietate de căpșuni Siria cu randament ridicat. Cu o agricultură adecvată, puteți colecta aproximativ un kilogram de fructe dintr-o plantă. Deja în primul an, aproximativ 200 sunt colectate de la un tufiș și de la 700 de metri pătrați la 700 de grame. Soiurile de fructe de căpșuni continuă timp de trei ani după plantare.

Dispune de arbori

În conformitate cu descrierea, grădinari comentarii, precum și fotografii, soiuri de căpșuni din Siria este caracterizată de tufișuri mari și înalte de răspândire. Această caracteristică trebuie luată în considerare la aterizare.

Frunzele sunt mari, verde închis, cu o ridura slaba. Datorită acestei trăsături, boabele se "ascund" de păsări, ceea ce economisește cea mai mare parte a recoltei. Deși recoltarea cu frunze abundente nu este atât de ușoară.

Căpșunile emit tulpini puternice de flori cu un număr mare de flori albe de dimensiuni medii. Pe ele se recoltează cu ușurință recolta bogată de fructe de maturitate. Varietatea Siriei oferă un număr moderat de mustăți, dar ele sunt destul de suficiente pentru reproducere.

Atenție! Noua plantare a căpșunilor ar trebui făcută în 2-3 ani, așa cum recomandă crescătorii italieni.

Caracteristici căpșuni

Fructele de soiuri mijlocii de Siria au forma clasică a unui con ușor alungită. Ele sunt moderat dense, ceea ce contribuie la transportul excelent. Aici sunt, căpșuni delicioase în fotografie.

O mulțime de boabe de până la 40 de grame. În plus, primele fructe din soiul Siria sunt mai mari, apoi puțin adânci. Ultimele căpșuni cântăresc aproximativ 25 de grame. În maturitatea biologică a boabelor bogate în roșu, mai aproape de culoarea cireșelor coapte. Pe bucata, fructul este de culoare roz deschis, fără incluziuni și goluri albe. Pe suprafața căpșunii există o mulțime de semințe galbene ușor apăsate în boabe.

În gustul fructelor din Siria, dulceața și acidul sunt perfect combinate. Gustatorii apreciază fructele.

Care este valoarea unui soi?

Varietatea de căpșuni de grădină din Siria, creată de crescătorii italieni, în funcție de descriere și recenzii, precum și de fotografiile trimise de grădinari, are avantaje clare în comparație cu alte culturi:

 1. Randamentul căpșunii crește în al doilea și al treilea an, iar boabele nu devin mai puțin și nu pierd calități varietale.
 2. Proprietățile gustului Siriei de căpșuni sunt excelente, ele nu dispar în timpul depozitării.
 3. Fructele sunt destul de mari, au un scop universal. Pe lângă consumul proaspăt, boabele sunt potrivite pentru diferite preparate și înghețuri.
 4. Rata de adaptare la noile condiții este ridicată, ceea ce face posibilă cultivarea căpșunilor din soiul Siria practic pe întreg teritoriul Rusiei.
 5. Plantele iarnă chiar și la temperaturi scăzute, nu se tem de căldură și secetă pe termen scurt.
 6. Soiuri de transportare Siria, în conformitate cu grădinari, angajați cu totul în cultură, este excelent. Acest lucru este bine primit de fermierii care cresc căpșuni de vânzare. Fructele nu își pierd prezentarea, nu curg chiar și atunci când sunt transportate pe distanțe lungi din cauza structurii dense.
 7. Rezistența la multe boli de căpșuni nu este rea.

Există, bineînțeles, varietatea de căpșuni a Siriei, dar acestea sunt minime. După cum notează inițiatorii, plantele sunt afectate de un acarian păianjen transparent, mai ales atunci când sunt cultivate în condiții de seră. Prin urmare, este necesar să se efectueze procesarea în timp util.

Cultivarea și îngrijirea

Strawberry Syria, care este descrisă în articol, este propagată de semințe, împărțind un tufiș sau rozete. Toate metodele sunt eficiente. Cumpărați semințe sau răsaduri din acest soi pot fi în magazine sau comandate prin poștă în compania Becker, grădinile din Siberia, grădina rusă și alte companii de semințe.

Locul de aterizare

Căpșunile Siria trebuie să creeze un mediu confortabil, atunci puteți conta pe un randament ridicat. Capsunile de zahăr ar trebui să fie plantate în locuri bine luminate. Umbrirea poate provoca recolte de fructe mici, o creștere a acidului în fructe și deteriorarea bolilor plantare.

Căpșuni nu le plac solurile grele și apa subterană în general, în general. În cazul în care situl este situat pe o vale, va trebui să facă paturi înalte și să se depună de drenaj. Locație convenabilă a scaunelor de la sud la nord.

Solul înainte de plantarea căpșunilor Siria este bine condimentat cu îngrășăminte minerale sau organice, astfel încât principalele substanțe nutritive să fie suficiente pentru trei ani de cultivare.

Predecesorii culturii

Un alt punct care merită să acorde o atenție deosebită: ce culturi pot fi predecesorii varietății de căpșuni din Siria. Cel mai bine este să plantați răsaduri după sideratov:

 • rapiță și muștar;
 • lupine și wiki;
 • hrișcă și phacelia;
 • galbenele, ovăzul și calendula.
Atenție! Gunoiul verde nu trebuie să fie îndepărtat de pe amplasament, ci îngropat în pământ atunci când se săpare.

Soi de căpșuni Siria se simte bine după astfel de culturi:

 • verde și leguminoase;
 • ceapa si usturoiul;
 • morcovi, ridichi și ridichi.
Atenție! Este interzisă plantarea căpșunilor, inclusiv a soiului Siria, după varză și dovleac, dovlecei și anghinare din Ierusalim, cartofi, ardei și roșii.

Capsunile de gradina nu sunt doar sensibile la predecesorii lor. Această plantă se descurcă perfect cu multe plante cultivate care ajută căpșunile să scape de boli și dăunători fără a folosi pesticide. Fanii produselor ecologice sunt plantate în paturile dintre tufișurile soiului Siria:

 • patrunjel, ceapă și usturoi;
 • leguminoase: mazăre, fasole, soia;
 • căpșuni mici.

Căpșuni cu vecinii:

Norme de inginerie agricolă

Deoarece căpșunile din Siria sunt adesea cultivate în scopuri comerciale, planta necesită îngrijire de calitate pe tot parcursul sezonului de creștere.

 1. Îndepărtarea tufelor este în mod necesar caldă, nu mai puțin de 15 grade cu apă, numai seara. Mai mult, volumele vor depinde nu numai de starea solului, ci și de stadiul de dezvoltare a căpșunilor. Cea mai productivă pentru soiul Siria este irigarea prin picurare, datorită căreia are loc irigarea măsurată a solului. În plus, îngrășămintele lichide sunt aplicate prin sistem.
 2. Atunci când se utilizează mulcirea, înainte de a se scufunda paturile, se adaugă în fiecare patrat sulfat de amoniu (15 grame) și superfosfat (40 grame). În viitor, îngrășămintele minerale pentru soiurile de căpșuni Siria nu vor fi necesare.
 3. La plantarea de căpșuni nu se poate lăsa să crească iarbă, pentru că este pe buruieni de multe ori se stabilească spori de boli și dăunători. Stratul superior al solului este slăbit după irigare, pentru a asigura accesul la oxigen al sistemului de rădăcini al plantei.

Prevenirea bolilor

Se știe că este dificil de tratat bolile, este mai bine să se ia măsuri preventive. În primăvara anului, în timp ce căpșunile soiului Siria încă nu au ieșit din dormitor, ele îndepărtează frunzele și curăță paturile.

Este indicat să se îndepărteze stratul superior de pământ în care pot fi localizați dăunători de peste și să se trateze plantațiile și solul cu preparate speciale. Experții recomandă utilizarea Fitosporin, Tiovit Jet, Guspin, soluție 4% din amestecul Bordeaux sau soluție de sulfat de cupru de 2-3%.

A doua măsură preventivă gravă este luată în toamnă după recoltarea căpșunilor. Paturile sunt tratate cu orice compoziție care dezinfectă solul și distruge sporii de boli și larve de dăunători.

Este important! La momentul umplerii și maturării boabelor, nu se utilizează preparate chimice pentru tratarea căpșunilor din Siria.

Ei bine acționează ca un instrument preventiv, un astfel de instrument:

Într-o găleată de apă de zece litri se adaugă 3 linguri de ulei vegetal uzat, 2 linguri de detergent lichid, oțet de masă și cenușă. Lăsați soluția să stea timp de 10 minute, filtrați și pulverizați plantația cu căpșuni.

paraziți

Strawberry Siria este rezistent la multe boli, dar cu dăunători va trebui să lupte. Plantele pot fi afectate de nematozi, căpușe, gândaci de frunze, mușchi, furnici și alți dăunători.

Pentru distrugerea dăunătorilor folosind preparate speciale, în conformitate cu recomandările privind pachetul. Căpșunile de plantare combinate pot contribui, de asemenea, la rezolvarea problemei. De exemplu, ierburile și plantele cu un miros înțepător pot sperie mulți dăunători.

Există căi populare: o soluție de cenușă de lemn cu săpun. Ardeiul roșu măcinat ajută la furnici și pompieri și stropeste solul în jurul tufișurilor de căpșuni. Dacă invazia insectelor este masivă, va trebui să recurgă la pesticide.

Cum să scapi de dăunător, sfaturile grădinarului pe video:

opinii

Serafim, în vârstă de 56 de ani, Kurgan. Siria a plăcut căpșunii de grădină prima dată. Îmi place în căpșune nu numai gustul și universalitatea fructelor de pădure, ci și nemulțumirea în cultivare. Am procesarea plantațiilor în primăvară cu amoniac, presărați cu cenușă de lemn. Timp de 4 ani plantele nu au fost niciodată bolnave. Doi ani mai târziu, am plantat un pat nou în toamnă cu materialul meu de plantare. Nikolai, 54 de ani, orașul ChitaTak, sa întâmplat deja că eu eram cel care a fost angajat în dacha. Imediat a decis să planteze căpșuni. Un vecin în cabana comune de gradina de soi de căpșuni Siria. Planta uimitoare, aproape fără probleme, dar recolta este excelentă. Nepoții, venind la cabană, alerg imediat în grădină cu o Siria de căpșuni. În toamnă, el a extins plantația cu rozete cultivate în timpul verii. Să vedem cât de iarnă. Apropo, am adăpostit aterizarea pentru iarnă, deoarece avem înghețuri considerabile.

După cum puteți vedea, recenziile grădinarilor care sunt familiarizați cu varietatea sunt în mare parte pozitive. Pentru a vedea acest lucru, vizionați videoclipul. Acestea nu sunt doar emoții, ci realități:

Vizionați videoclipul: Hamster siria lucu makan kue strawberry cute syirian hamster eating cake (Noiembrie 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send