Grădinărit

Tomato Benito F1: recenzii, fotografii, randament

Pin
Send
Share
Send
Send


Benito F1 sunt apreciate pentru un bun gust și pentru o maturare precoce. Fructele au un gust deosebit și o aplicație universală. Soiul este rezistent la boli și tolerează condiții nefavorabile. Roșiile Benito sunt cultivate în zona centrală, în Ural și în Siberia.

Descriere botanică

Specificații și descrierea varietății de tomate Benito:

 • maturitate medie;
 • de la apariția germenilor până la recoltarea fructelor de la 95 la 113 zile;
 • înălțimea este de 50-60 cm;
 • determinarea arbustului;
 • frunze mari;
 • 7-9 roșii coacă pe perie.

Caracteristicile fructelor de soi Benito:

 • prune alungite;
 • culoarea roșie atunci când este coaptă;
 • greutate medie de 40-70 g, maxim - 100 g;
 • pronunțat aromă de roșii;
 • pulpă densă cu o cantitate mică de semințe;
 • piele densă;
 • conținutul de substanță uscată - 4,8%, zaharurile - 2,4%.

Randamentul soiului Benito este de 25 kg pe 1 m2 aterizări. Fructele sunt depozitate mult timp și transportă încărcături lungi. Acestea sunt rupte în verde în stadiul maturității tehnice. Tomatele se coacă rapid în condiții de cameră.

Roșiile Benito sunt folosite pentru conservarea la domiciliu: decapare, decapare, decapare. Când sunt fierte, fructele nu se sparg, deci sunt potrivite pentru conservarea întregului.

Obținerea răsadurilor

Roșiile Benito sunt cultivate în mod răsad. Semințele de plantare se desfășoară acasă. Răsadurile rezultate asigură temperatură și udare. Roșiile cultivate sunt transferate într-un loc permanent.

Plantarea semințelor

Benito Roșiile sunt plantate în solul pregătit. Se poate obține prin amestecarea unui volum egal de teren fertil și compost. O opțiune alternativă este de a achiziționa comprimate de turbă sau amestec de sol finit.

Solul este tratat prin încălzire într-un cuptor cu alamă sau cuptor cu microunde. După 2 săptămâni, începeți aterizarea. O altă metodă de prelucrare a solului este udarea cu o soluție de permanganat de potasiu.

Sfat! Înainte de plantare, semințele de tomate Benito sunt ținute timp de 2 zile în apă caldă pentru a îmbunătăți germinarea.

În cazul în care semințele sunt coajă colorate, atunci nu au nevoie de procesare suplimentară. Producătorul a acoperit materialul de plantare cu un amestec de nutrienți din care plantele vor primi energie pentru dezvoltare.

Cu umplutură de umiditate a solului umplut până la 15 cm înălțime. Roșiile Benito sunt plantate în cutii sau recipiente individuale. Semințele sunt plasate cu un spațiu de 2 cm și acoperite cu sol fertil sau cu strat de turbă de 1 cm.

Containerele cu aterizare sunt ținute într-un loc întunecos. Temperatura semințelor este direct afectată de temperatura din cameră. În răsaduri calde apar cu câteva zile mai devreme.

Îngrijirea semințelor

Răsadurile de roșii Benito F1 asigură condițiile necesare:

 • Temperatura. În timpul zilei, roșiile sunt prevăzute cu o temperatură cuprinsă între 20 și 25 ° C. Pe timp de noapte, temperatura ar trebui să rămână între 15-18 ° C.
 • Udarea. Răsadurile de bomboane Benito au fost udate pe măsură ce solul se usucă folosind un pistol de pulverizare. Apa caldă este pulverizată deasupra solului, împiedicându-i să cadă pe tulpinile și frunzele plantelor.
 • Aerisirea. Camera cu aterizări cu aer regulat. Cu toate acestea, proiectele și expunerea la aer rece sunt periculoase pentru tomate.
 • De iluminat. Benito roșii au nevoie de iluminare bună timp de 12 ore. Cu o zi scurtă de lumină necesită iluminare suplimentară.
 • Top dressing. Răsadurile sunt hrănite dacă au un aspect depresiv. La 1 litru de apă luați 2 g de azotat de amoniu, superfosfat dublu și sulfat de potasiu.

Cu 2 săptămâni înainte de debarcare, roșiile sunt stinsi în aer proaspăt. Răsadurile sunt transferate pe un balcon sau pe o loggie. La inceput se pastreaza 2-3 ore pe zi. Treptat, această perioadă crește, astfel încât plantele să se obișnuiască cu condițiile naturale.

Aterizare în pământ

Vinurile roșii sunt transferate într-un loc permanent când răsadurile ating o înălțime de 30 cm. Un astfel de răsaduri are 6-7 frunze întregi și un sistem rădăcină dezvoltat. Aterizarea se face atunci când aerul și solul din paturi se încălzesc.

Pregătirea solului pentru tomate începe în toamnă. Locul pentru plantare este ales pe baza culturii anterioare. Cel mai bine este să crească roșiile după legume rădăcinoase, sideratov, castraveți, varză, dovleci. După orice soiuri de roșii, ardei, vinete și cartofi, nu se efectuează aterizarea.

Sfat! În toamnă, paturile pentru roșii Benito sunt săpate și fertilizate cu humus.

În primăvară efectuați relaxarea profundă și pregătiți puțurile pentru plantare. Plantele sunt aranjate în incremente de 50 cm. În seră, roșiile lui Benito sunt plantate într-un șablon pentru a simplifica îngrijirea și pentru a evita creșterea densității.

Răsadurile sunt transferate într-un loc nou, împreună cu o minge de pământ. Pământul sub roșii este compactat și efectuează udarea abundentă a plantelor. Plantele sunt recomandate să se conecteze la suportul de sus.

Ordine de îngrijire

Roșiile Benito sunt îngrijite prin udare, fertilizare, slăbire a solului și prindere. Potrivit recenziilor, tomatele Fito de la Benito produc randamente ridicate cu îngrijire constantă. Bushul este compact, ceea ce facilitează recoltarea.

adăpare

Roșiile sunt udate în fiecare săptămână cu 3-5 litri de apă. Procedura se efectuează dimineața sau seara, când nu există expunere directă la soare.

Intensitatea udării depinde de stadiul de dezvoltare al roșiilor. Prima udare va fi necesară în 2-3 săptămâni de la plantare. Înainte de formarea inflorescențelor, roșiile sunt udate săptămânal cu 4 litri de apă.

La înflorire, roșiile Benito au nevoie de mai multă umiditate. Prin urmare, sub tufișuri faceți 5 litri de apă la fiecare 4 zile. Când fructul, umiditatea în exces duce la crăparea fructului. La maturizarea fructelor suficient de udare săptămânală.

Pământul umed este slăbit ușor pentru a nu deranja sistemul radicular al plantelor. Relaxarea îmbunătățește schimbul de aer în sol și absorbția nutrienților.

Top dressing

Benito roșii au nevoie de pansamente regulate. Îngrășămintele minerale sau organice sunt utilizate ca îngrășăminte. Topul se îmbină cu plantele de udare.

În timpul sezonului, roșiile Benito sunt hrănite de mai multe ori. Prima hrănire se efectuează după 10-15 zile de la plantarea tomatelor. Un îngrășământ organic este preparat pentru el, constând într-un mullein și apă într-un raport de 1:10. Tomatele udate cu o soluție sub rădăcină.

După 2 săptămâni, roșiile sunt hrănite cu minerale. Pe 1 pătrat. m aveți nevoie de 15 g de superfosfat și de sare de potasiu. Substanțe dizolvate în apă sau aplicate pe sol într-o formă uscată. O alimentație similară se efectuează după 2 săptămâni. Din utilizarea de mullein și alte îngrășăminte azotate ar trebui să fie abandonate.

În timpul perioadei de înflorire, roșiile Benito sunt tratate pe frunze cu îngrășământ pe bază de acid boric. Se dizolvă 2 g de substanță în 2 I de apă. Pulverizarea crește numărul de ovare.

Este important! La formarea fructului, plantele sunt tratate din nou cu soluții de potasiu și fosfor.

Înlocuiți mineralele pot cenușa de lemn. Acesta conține calciu, fosfor, magneziu și alte substanțe necesare pentru dezvoltarea roșiilor. Cenușa este aplicată pe sol sau a insistat asupra udării ulterioare.

Formarea unui tufiș

Conform descrierii și caracteristicilor sale, soiul de roșii Benito aparține soiurilor determinante. Tomatele de astfel de soiuri se formează în 1 tulpină. Pysynok crescând din sinusul frunzei, tăiat de mână.

Mascarea vă permite să evitați îngroșarea și obțineți un randament ridicat. Procedura se desfășoară în fiecare săptămână.

Protecția împotriva bolilor și dăunătorilor

Soiul Benito este rezistent la mozaicuri virale, verticilus și fusarium. Pentru prevenirea bolilor, ele monitorizează nivelul de umiditate din seră și tratează plantele cu fungicide.

Roșiile atrag afidă, midge galben, medvedka, whitefly și alți dăunători. Insecticidele ajută la combaterea insectelor. Pentru a preveni răspândirea dăunătorilor, plantarea este tratată cu praf de tutun sau cenușă de lemn.

Grădinari recenzii

Valentina, în vârstă de 48 de ani, Volgograd a cumpărat semințe de Benito într-un magazin de flori. Semințele au crescut repede, răsadurile s-au dezvoltat bine și nu au făcut rău. Toate roșiile sunt cultivate în seră, inclusiv acest soi. Roșiile au crescut puternic, de aproximativ 80 cm înălțime. Au apărut o mulțime de ovare. Fructe în medie de 100 g, alungit. Evgenia, 62, ChelyabinskSort Benito plantate pe site-ul de anul trecut. Roșiile au crescut, ușor de îngrijit. Toate tufișurile erau acoperite cu fructe. Forma de roșii seamănă cu prune. Du-te bine la temele de acasă, nu te sparge când sări. Anul viitor, am planificat să alocăm mai mult spațiu pentru acest soi. Vitaliy, 34 de ani, orașul Saratov, după recenzii, a cumpărat roșii Benito F1 pentru plantarea cu părinții lor în țară. Roșiile au crescut într-o seră, dar nu a fost închis toată vara, numai în ploaie și cu vânt rece. Pe tufișuri joase a crescut o cantitate mare de fructe. Aveau o greutate mică, dar gustul era pe partea de sus. Culturile recoltate la mijlocul lunii august. Roșiile au rămas până în noiembrie.

concluzie

Benito roșii sunt potrivite pentru plantare sub acoperire sau în aer liber. Soiul are o aplicație universală, nepretențios și oferă un randament ridicat, cu o îngrijire constantă. Roșiile sunt udate, hrănite și cruciate.

Vizionați videoclipul: Buy Best Tomato seeds. टमटर क सबस ससत बज खरद. Home garden (Noiembrie 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send