Grădinărit

Tomato Aparent-invizibil: descrierea soiului, fotografii, recenzii

Pin
Send
Share
Send
Send


Cu toate acestea, cultivatorii nu încearcă atât de mult să aleagă un nume extraordinar și vorbit pentru un nou fel de tomate. La urma urmei, cel mai adesea se dovedește că este numele soiului care face publicitatea în sine, și nu descrierea ei și cu siguranță nu revizuirile grădinarilor care au ridicat acest sau acel soi. La urma urmei, dacă cumpărați semințe de un fel sau altul într-un magazin sau pe piață, atunci cel mai adesea principalul motiv pentru alegere va fi fie o imagine atrăgătoare pe pachet, fie un nume fascinant, și cel mai adesea ambele.

Tomat Se pare că, invizibil, chiar prin numele său, nu spune, ci doar strigă că este necesar să o încerci, pentru că nu va fi doar o mulțime de roșii, ci mult. Și pentru majoritatea covârșitoare a grădinarilor, randamentul unui soi este, într-adevăr, unul dintre cele mai puternice argumente în favoarea unui anumit soi. Mai mult decât atât, aparent invizibil este un soi, ceea ce înseamnă că este deja posibil să nu cumpere mai mult din semințele sale, ci să crească aceste roșii din semințele lor.

Atenție! Acest lucru economisește nu numai bani, ci și putere, și face posibilă cultivarea de roșii care sunt cele mai potrivite condițiilor specifice de mediu ale site-ului dvs.

În acest articol, este dată o analiză a caracteristicilor soiului de roșii, aparent invizibilă, iar descrierea sa este dată în comparație cu revizuirile grădinarilor care au cultivat deja aceste tomate în parcelele lor.

Descrierea soiului

Tomato Se pare că, invizibil, a fost cel mai probabil crescut de crescătorii siberieni la începutul anilor 2000, deoarece este popular cu poporul și a fost cultivat de foarte mult timp - din 2008-2010. Cel puțin, semințele acestor roșii sunt distribuite în principal de către compania "Grădina Siberiană", care este cunoscută pentru faptul că are doar semințe de selecție sibiene în producție.

Dar, din nefericire, această varietate de roșii nu a fost inclusă în Registrul de Stat al Rusiei pentru toți acești ani, posibil datorită birocrației birocratice și, probabil, nu a existat nici o dorință a crescătorilor înșiși, care au dat viață acestui soi. Oricum, nu sunt disponibile date exacte cu privire la descrierea sa, iar caracteristicile sale pot fi verificate numai prin compararea lor cu informațiile furnizate de grădinari în feedbackul lor cu privire la această varietate de roșii.

Afilierea la tomate Aparent invizibilă pentru soiurile determinante, nimeni nu pare să conteste. Potrivit diverselor surse, înălțimea sa poate ajunge la 50-60 cm când este cultivată în sol deschis, până la 100 cm în condiții de seră. În medie, soiul este mult mai probabil să fie roșii subdimensionate, puternice pentru germinare, bine frunze.

Potrivit producătorului "Grădina Siberiană", se formează doar patru perii pe tulpina principală a plantei, după care se completează creșterea bucșei.

Este important! Prima perie se poate forma după a patra frunză adevărată. Numai acest fapt este unic, dar nu există dovezi fiabile care să îl susțină.

Este posibilă continuarea dezvoltării unui tufiș numai prin transferarea punctului principal de creștere la unul dintre cei mai puternici dintre cei mai săraci și, prin urmare, formarea unei culturi suplimentare. Cel mai adesea, arborii determinanți subdimensionați nu reușesc deloc, datorită căruia se obține randamentul lor. Dar, în cazul unui soi, se pare că invizibil se dovedește că este posibil să se formeze tufișurile nu numai în trei sau patru trunchiuri, așa cum este obișnuit cu privire la tomatele determinante, dar și în două trunchiuri.

Judecând după recenzii și fotografii ale oamenilor, au crescut o tomată de acest soi în sol deschis, sub adăposturi de film și în sere din policarbonat.

NOTĂ! Este destul de ciudat, în unele cazuri în condiții de seră, arată randamente mai mici decât în ​​teren deschis.

În ceea ce privește maturarea tomatelor, există discrepanțe foarte mari între revizuirile în sine și în descrierea soiului de către producător. Tomate Se pare că a fost declarat invizibil ca varietate de copt timpuriu, dar majoritatea grădinarilor sunt de acord că tomatele se coacă foarte târziu de la sfârșitul lunii iulie și, în majoritatea cazurilor, în august, chiar și atunci când sunt plantate într-o seră. Adică, un timp mai realist de maturare a roșiilor acestui soi este de aproximativ 120 de zile de la momentul germinării totale.

In ceea ce priveste randamentul, aici numele soiului caracterizeaza destul de precis posibilitatile pe care plantele de tomate sunt capabile. Aparent, invizibil. Într-adevăr, există atât de multe roșii pe tufișuri încât, uneori, este dificil să se discearnă frunzele și tulpini în spatele fructelor. În medie, aproximativ 1,5 kg de fructe pot fi recoltate de la o singură plantă chiar și fără o grijă deosebită. Dar este posibil să se obțină rezultate mai bune - până la 4,5 kg de roșii dintr-un tufiș atunci când se utilizează forma corectă și îngrijirea maximă.

Rezistența la diferite condiții și boli adverse negative este medie. Mulți spun că tomatele acestui soi nu au fost supuse bolilor, în timp ce altele determină stabilitatea lor la nivelul celor mai multe soiuri de roșii.

Caracteristicile roșiilor

Poate pentru această varietate de roșii, descrierea roșiilor însăși se retrage în fundal, pentru că principalul lucru este numărul lor. Dar fructele în sine pot, de asemenea, să fie interesate de grădinari, mai ales că în descrierea lor există, de asemenea, discrepanțe între acele caracteristici declarate de producător pe pachetele de semințe și date reale furnizate de cei care au crescut aceste tomate.

Forma de soiuri de roșii Aparent invizibil rotunjite, nu foarte diferite de alte soiuri tradiționale.

Dar cu culoarea fructului coapte sunt deja mari discrepanțe: ele sunt descrise ca fiind roz roz pe pachetele de la producătorul de semințe din această tomată "Gradina Siberiană", iar în multe grădinari roșiile acestui soi devin roz după maturizare. Dar și alți grădinari, care sunt destul de puțini și care au ridicat și acest soi, au dat roșii roșii mature, fără nici un indiciu de nuanță roz. În plus, alte caracteristici ale tomatelor, inclusiv randamentul, au coincis.

NOTĂ! Unii cred că diferite culori ar putea fi cauzate de diferențele în compoziția chimică a solului pe care au fost cultivate tomatele.

În orice caz, experții încă trebuie să înțeleagă acest fenomen și, poate, aceasta este explicația faptului că acest soi nu a fost încă inclus în registrul de stat. La urma urmei, dacă are astfel de diferențe în caracteristici, atunci este prea devreme să vorbim despre sustenabilitatea soiului. Dar pentru grădinarii obișnuiți, rămâne faptul că prin însămânțarea acestui soi puteți obține semințe de flori roșii și roz.

Cu dimensiunea fructului există, de asemenea, diferențe semnificative între descrierea producătorului și datele obținute de la grădinari. Producătorul susține că tomatele din această clasă sunt fructe mari, iar greutatea medie a unui fruct este de 300 de grame. Dar aproape toată lumea care a crescut aceste tomate este de acord că greutatea lor rar depășește 100-120 de grame. În unele cazuri izolate, oamenii scriu că masa de roșii a ajuns la 200 de grame, dar nimeni nu putea să crească roșii de 300 de grame din acest soi.

Carnea fructului este destul de densă. Roșiile sunt ele însele netede, fără coajă. Densitatea pielii este suficientă pentru ca roșiile să nu se fisureze pe un tufiș sau în bănci.

Conform caracteristicilor gustului, acestea merită pe deplin un rating bun, dar nu se bucură de un gust deosebit. Potrivit mai multor comentarii, acest soi este grozav pentru toate tipurile de blancuri. Se face suc delicios de roșii, precum și o varietate de sosuri, adzhiki și lecho.

Atenție! Roșiile au o dimensiune foarte convenabilă pentru roll-in, și sunt, de asemenea, bune în formă sărată și fermentată.

Ele sunt stocate bine, dar este mai bine să nu întârzieți acest lucru. La urma urmei, roșiile se coacă mult timp, astfel încât să puteți întotdeauna să faceți timp pentru a recolta, și după un timp scoateți o recoltă nouă din aceleași bucșe.

Avantajele și dezavantajele soiului

Soiul, chiar și în forma în care este cunoscut acum grădinarilor, are multe avantaje care îl fac vrednic de cultivare în diferite regiuni climatice ale Rusiei

  • Abundența de fructe, care împreună produc randamente ridicate;
  • Nerăbdarea față de îngrijire și condițiile de creștere;
  • Înălțimea mică a bucșei, care este convenabil de îngrijit;
  • Spaniness de fructare, care este convenabil pentru consumul casnic.

Dar, la un nivel, există și deficiențe evidente:

  • Există o nepotrivire cu multe dintre caracteristicile declarate - prin urmare, probabilitatea ca "pisica în sac" să crească, cel puțin în primul an de cultivare;
  • Gustul mediocru al fructelor (deși foarte bun pentru conservare).

Recenzii grădinari

Potrivit recenziilor grădinarilor, cele mai multe sunt destul de favorabil legate de varietatea de tomate Aparent invizibil, iertându-i unele deficiențe și discrepanțe în caracteristicile de dragul unei culturi destul de mari.

Anna, 35 de ani, Nizhny Novgorod Am crescut acest soi timp de patru ani și nu vom renunța încă. Numele lui spune deja totul despre el însuși, există întotdeauna o mulțime de roșii. Și indiferent de calitățile vremii, chiar și într-o vară relativ rece, nu a fost bolnav și a dat o recoltă decentă. Noi nu-l formăm în nici un fel, nu facem pastilă, singurul lucru este să rup toate frunzele de la fundul tufișului la prima perie. Tufișurile sunt scăzute, este foarte convenabil să le acoperiți cu o spanbond dacă un coborâre rece coboară brusc. Și acest lucru este deja foarte relevant în august, când devine frig noaptea. Mihail, 39 de ani, Kaluga Sortare Aparent, invizibil, am decis să încerc acest experiment ca un experiment în acest sezon, cunoștințele mele l-au lăudat foarte mult. Caracteristicile sale păreau destul de ambigue - roșiile, bineînțeles, sunt legate foarte mult și se coace până la 10-15 bucăți pe o pensulă, dar dimensiunea lor este departe de promisele de 300 de grame. Le-am luat mai puțin de trei, sau chiar de patru ori. Gustul roșiilor obișnuite - nimic special. Ei au maturizat, apropo, cam trei săptămâni mai târziu decât tomatele Sanya care au maturizat timpuriu, așadar aș prefera să le clasificăm ca mijlocul sezonului. În ceea ce privește randamentul, am format tufișuri în două trunchiuri și, ca rezultat, am avut 7 pe un trunchi și 8 perii pe cealaltă. Deci, considera ca se rezuma la aproximativ 2 kg dintr-un tufis - foarte bun pentru astfel de tufișuri subdimensionate Larisa, in varsta de 49 de ani, Togliatti Am crescut aceste tomate in pamant, sa dovedit a fi roz, desi prietenul meu, care mi-a dat aceste seminte, afirma că are roșu. Chiar mi-a plăcut randamentul, au adunat fructele aproape la îngheț. Ei bine, păstrat, dens, ideal pentru conservare, dar pentru salate sunt mai multe roșii delicioase.

concluzie

Tomate Aparent invizibil celebru, mai presus de toate, o abundență de fructe, așa cum ar trebui să fie în nume. Caracteristicile rămase sunt destul de medii, dar, având în vedere nemulțumirea lui, nu este surprinzător faptul că el este foarte popular printre rezidenții de vară. La urma urmei, plantarea, în aproape orice condiții, vă garantează o recoltă bună.

Vizionați videoclipul: Kent Hovind - Seminar 4 - Lies in the textbooks MULTISUBS (Noiembrie 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send